Nieuws en artikelen

Waarom suiker slecht is voor huidveroudering Thoclor Labs

jan 27 2021

Waarom suiker slecht is voor huidveroudering (en 5 slimme vervangers!)

We weten inmiddels allemaal dat te veel suiker slecht nieuws is voor ons lichaam. Maar wist je dat het ook een van de grootste boosdoeners is voor de vroegtijdige veroudering van onze huid? Laten we eens wat dieper ingaan op hoe suiker wordt verwerkt, hoe schade ontstaat en hoe je toch op een gezonde manier aan je zoete trek kunt komen.
10 ideeën voor een veiligere zonnige zomer thoclor labs

dec 8 2020

10 ideeën voor een veiligere, zonnige zomer

Na een jaar waarin we vooral binnen hebben gezeten, voelt het idee van plezier in de zon aan als een totale zaligheid. Hoewel we er helemaal voor zijn om te genieten van "Vitamine Zee" en de weldadige vitamine D op te snuiven, moeten we wel oppassen voor de schade die de zon aan onze huid kan toebrengen. Lees onze top 10 tips om deze zomer veilig in de zon te blijven.
laat ontstekingen direct stoppen zo draai je de klok terug thoclor labs

jul 14 2020

Laat ontstekingen direct stoppen: zo draai je de klok terug

GF2 Skin Rejuvenation bevat pure HOCl dat de genen die veroudering, ontstekingen en ziektes veroorzaken uitschakelt - en zo het vermogen van de huid om zichzelf te verjongen stimuleert en ontsteking vertraagt.
maskne omgaan met acne veroorzaakt door gezichtsmaskers thoclor labs

jun 16 2020

Maskne: omgaan met acne veroorzaakt door gezichtsmaskers

Heeft u last van Maskne? Die vervelende acne veroorzaakt door wrijving en zweten als gevolg van het dragen van een gezichtsmasker de hele dag? We kijken naar manieren om je huid te beschermen en deze vervelende puistjes te bestrijden.
rosacea bewustwording hoe om te gaan met deze veel voorkomende aandoening thoclor labs

apr 29 2020

Rosacea Awareness – het wat, waarom en hoe van deze veel voorkomende aandoening

Rosacea is een grotendeels genetische huidaandoening die mannen en vrouwen in gelijke mate treft. We bekijken de triggers en oorzaken van deze veel voorkomende inflammatoire huidaandoening plus enkele mogelijke behandelings- en beheersprotocollen.

aug 15 2019

De link tussen stress en de gezondheid van je huid

De relatie tussen stress en de gezondheid van de huid is goed gedocumenteerd. Stress verergert niet alleen een aantal huidaandoeningen, maar veroorzaakt ook ontstekingen, die in verband worden gebracht met huidveroudering, en heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van het collageen dat in de huid wordt aangemaakt - wat leidt tot een verlies van stevigheid en elasticiteit.