KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Huidwaarheden

minder is meer benadering van schoonheid Thoclor Labs

jan 13 2023

Je skincareroutine vereenvoudigen: de kracht van de “less is more”-benadering

"Skinimalisme" is een trend die mensen aanmoedigt om hun natuurlijke schoonheid te laten stralen, zelfs zonder make-up. De sociale media noemen het de nieuwe glow-up. Wij bespreken enkele manieren om die natuurlijke look te maximaliseren zonder volledige make-up.
De wetenschap achter een droge huid en hoe je het kan verhelpen Thoclor Labs

dec 2 2022

De wetenschap achter een droge huid en hoe je het kan verhelpen

Onze huid is de vochtbarrière naar de buitenwereld en dient als onze bescherming tegen veranderende weersomstandigheden. Er zijn meerdere factoren die bijdragen tot een verlies van vocht in onze huid, vooral tijdens de droge wintermaanden. Wij bieden enkele suggesties om hiermee om te gaan.
Esthetische behandelingen en de resultaten Thoclor Labs

okt 8 2022

Esthetische behandelingen en de resultaten

Esthetische gezichtsbehandelingen is een brede term voor alle niet-chirurgische behandelingen van het gezicht. Er zijn veel opties beschikbaar, dus kies de juiste behandeling voor uw huidtype en zorgen.
De zuurmantel van de huid behouden Thoclor Labs

sep 1 2022

De zuurmantel van de huid behouden

De pH-waarde van de huid is een essentiële factor voor het behoud van de vitale huidbarrièrefunctie. We weten dat deze barrièrefunctie bij een alkalische huid vaak gebrekkig is, met diverse huidziekten als gevolg. Leer waarom het selecteren van huidverzorgingsproducten die de natuurlijke zuurmantel ondersteunen van vitaal belang is voor een gezonde huid.
huidverzorginsuitdagingen bij etnische huiden Thoclor Labs

aug 1 2022

Huidverzorginsuitdagingen bij etnische huiden

Voor mensen met een etnische huid is het bijzonder belangrijk om op de hoogte te blijven van de ingrediënten die in huidverzorgingsproducten worden gebruikt, en hoe deze je huid nadelig kunnen beïnvloeden. Lees meer over de specifieke uitdagingen waarmee een gekleurde huid kan worden geconfronteerd.
10 tips voor een zonnige duurzame zomer thoclor labs

jul 1 2022

10 tips voor een zonnige, duurzame zomer

We willen allemaal genieten van "Vitamine Zee" en de weldadige vitamine D opsnuiven, maar we moeten wel rekening houden met de schade die de zon aan onze huid kan toebrengen. Een zon-slimme, duurzame zomer kan nog steeds - lees onze top tips om veilig en duurzaam te blijven deze zomer.
error: Content is protected !!