Nieuws en artikelen

5 natuurlijke ingrediënten voor een gezondere huid Thoclor Labs

apr 30 2021

5 natuurlijke ingrediënten voor een gezondere huid

Huidherstellende bestanddelen zijn als mortel op de stenen van het huidoppervlak. Na verloop van tijd raken deze bestanddelen uitgeput. We kijken naar vijf van onze favoriete huididentieke ingrediënten om een gezonde huid te herstellen.
checklist heb je een gevoelige huid – of is er iets anders aan de hand thoclor labs

mrt 31 2021

Checklist: Heb je een gevoelige huid – of is er iets anders aan de hand?

Vraag je je wel eens af waarom je huid zo gevoelig is? Is het gewoon de manier waarop je geboren bent? Een gevoelige huid kan door veel verschillende factoren worden veroorzaakt. In deze blog onderzoeken we wat de oorzaak van je symptomen kan zijn.
waarom een huidmicrobioom ertoe doet thoclor labs

feb 19 2021

Waarom een huidmicrobioom ertoe doet – en 5 manieren om jouw huid gezond te houden

Wist je dat er een gevarieerd ecosysteem van micro-organismen op je huid leeft, het microbioom? Laten we eens kijken hoe je deze microben gelukkig, gezond en in balans kunt houden voor een mooie huid.
Waarom suiker slecht is voor huidveroudering Thoclor Labs

jan 27 2021

Waarom suiker slecht is voor huidveroudering (en 5 slimme vervangers!)

We weten inmiddels allemaal dat te veel suiker slecht nieuws is voor ons lichaam. Maar wist je dat het ook een van de grootste boosdoeners is voor de vroegtijdige veroudering van onze huid? Laten we eens wat dieper ingaan op hoe suiker wordt verwerkt, hoe schade ontstaat en hoe je toch op een gezonde manier aan je zoete trek kunt komen.
10 ideeën voor een veiligere zonnige zomer thoclor labs

dec 8 2020

10 ideeën voor een veiligere, zonnige zomer

Na een jaar waarin we vooral binnen hebben gezeten, voelt het idee van plezier in de zon aan als een totale zaligheid. Hoewel we er helemaal voor zijn om te genieten van "Vitamine Zee" en de weldadige vitamine D op te snuiven, moeten we wel oppassen voor de schade die de zon aan onze huid kan toebrengen. Lees onze top 10 tips om deze zomer veilig in de zon te blijven.
wat weet je van acne thoclor labs

nov 12 2020

Wat weet je van acne?

Acne is een ellende die alle leeftijden treft - niet alleen tieners. Met zoveel verschillende meningen over de beste behandelingsmethoden, kan het verwarrend zijn om feit van fictie te scheiden. Wij hebben de meningen van onze wetenschappers op een rijtje gezet, zodat u beter geïnformeerd bent over deze veel voorkomende ontstekingsziekte.