KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Huidwaarheden

tips om je huid te verzorgen in de koudere maanden Thoclor Labs

dec 12 2023

De winter overleven: tips om je huid te verzorgen in de koudere maanden

Een droge, schilferige en jeukende huid en acne-uitbraken zijn veelvoorkomende huidproblemen tijdens de wintermaanden. Wij geven je een aantal manieren om je huid gezond en stralend te houden in de winter.
overzicht van huidverzorgingsingrediënten thoclor labs

mrt 9 2023

Een guide om de voordelen van veelvoorkomende ingrediënten in skincare te begrijpen

Huidverzorgingsingrediënten spelen een essentiële rol bij het gezond, jeugdig en stralend houden van de huid. In dit artikel bekijken we een aantal van de populairste huidverzorgingsingrediënten, hun voordelen, hoe ze werken en wanneer je ze moet gebruiken voor een gezonde, stralende huid.
exfoliatie voor een stralende huid krijg een gezonde glow thoclor labs

feb 10 2023

Exfoliatie voor een stralende huid – krijg een gezonde glow

Regelmatig exfoliëren kan verstopte poriën helpen voorkomen, wat resulteert in minder puistjes. Langdurig exfoliëren kan ook de collageenproductie verhogen, wat belangrijk is voor de elasticiteit van de huid om fijne lijntjes en verslapping tegen te gaan. In dit artikel kijken we naar de soorten peeling en welke het beste is, afhankelijk van je huidtype.
minder is meer benadering van schoonheid Thoclor Labs

jan 13 2023

Je skincareroutine vereenvoudigen: de kracht van de “less is more”-benadering

"Skinimalisme" is een trend die mensen aanmoedigt om hun natuurlijke schoonheid te laten stralen, zelfs zonder make-up. De sociale media noemen het de nieuwe glow-up. Wij bespreken enkele manieren om die natuurlijke look te maximaliseren zonder volledige make-up.
De wetenschap achter een droge huid en hoe je het kan verhelpen Thoclor Labs

dec 2 2022

De wetenschap achter een droge huid en hoe je het kan verhelpen

Onze huid is de vochtbarrière naar de buitenwereld en dient als onze bescherming tegen veranderende weersomstandigheden. Er zijn meerdere factoren die bijdragen tot een verlies van vocht in onze huid, vooral tijdens de droge wintermaanden. Wij bieden enkele suggesties om hiermee om te gaan.
een diepere kijk op rosacea thoclor labs

nov 5 2022

Een diepere kijk op Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende huidaandoening die iedereen kan treffen. Maar het komt het meest voor bij blanke vrouwen van middelbare leeftijd. Kom meer te weten over welke behandelingen de tekenen en symptomen kunnen controleren en verminderen.
error: Content is protected !!