KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Huidwaarheden

Zeg vaarwel tegen acne met thoclor labs

sep 8 2021

Zeg vaarwel tegen acne

Zeg acne vaarwel door een paar eenvoudige aanpassingen in uw huidverzorgingsroutine. Ontdek hoe het gebruik van onze HOCl van medische kwaliteit de genezing kan versnellen en infecties en ontstekingen kan verminderen bij de huid die vatbaar is voor acne.
waarom the miracle molecule thoclor labs

aug 3 2021

Waarom “the Miracle Molecule”?

Bij Thoclor Labs noemen we ons hypochlorigzuur "the Miracle Molecule" of de Wondermolecule. Maar waarom? In dit bericht bekijken we wat onze HOCl uniek maakt, en enkele van de voordelen.
hoe effectief om te gaan met de 4 meest voorkomende zwangerschapshuidproblemen Thoclor Labs

jul 28 2021

Hoe effectief om te gaan met de 4 meest voorkomende huidproblemen tijdens de zwangerschap

Helaas kunnen de zwangerschapshormonen voor veel vrouwen reeds bestaande aandoeningen zoals eczeem, rosacea en psoriasis verergeren, waardoor het een uitdagende en frustrerende tijd wordt. We bekijken de 4 meest voorkomende pre- en postnatale huidproblemen en geven enkele tips.
waarom is ph belangrijk voor uw huid Thoclor Labs

jun 30 2021

Waarom is 5.5 zo belangrijk voor een gezonde huid?

Ondanks wat ons in het verleden is verteld, heeft een gezonde huid geen neutrale pH. De huid is het gelukkigst als deze licht zuur is. Begrijp het belang van de juiste pH voor de gezondheid van jouw huid en wat de invloed hiervan is.
10 ideeën voor een veiligere zonnige zomer thoclor labs

mei 28 2021

10 ideeën voor een veiligere, zonnige zomer

Na een jaar waarin we vooral binnen hebben gezeten, voelt het idee van plezier in de zon aan als een totale zaligheid. Hoewel we er helemaal voor zijn om te genieten van "Vitamine Zee" en de weldadige vitamine D op te snuiven, moeten we wel oppassen voor de schade die de zon aan onze huid kan toebrengen. Lees onze top 10 tips om deze zomer veilig in de zon te blijven.
5 natuurlijke ingrediënten voor een gezondere huid Thoclor Labs

apr 30 2021

5 natuurlijke ingrediënten voor een gezondere huid

Huidherstellende bestanddelen zijn als mortel op de stenen van het huidoppervlak. Na verloop van tijd raken deze bestanddelen uitgeput. We kijken naar vijf van onze favoriete huididentieke ingrediënten om een gezonde huid te herstellen.