KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

De alchemie van Thoclor Labs hypochlorous acid

Alles wat je moet weten over dit baanbrekende ingrediënt dat aan je huidverzorgingsroutine moet worden toegevoegd. DIRECT.

Hypochlorous acid (HOCl) is een van nature voorkomende immuunsubstantie die wordt geproduceerd door witte bloedcellen (onze immuuncellen) in het lichaam. Het wordt beschouwd als de eerste verdedigingslinie om ziektekiemen te vernietigen, wonden te helen, genetische defecten te herstellen en in het algemeen corrigeert wat er ‘fout gaat’ in het lichaam.

Hoewel het bekend staat als krachtige bacteriedoder, is het zo mild dat het je ogen niet schaadt of zelfs de gevoelige huid van een baby irriteert. Het is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap en onschadelijk voor dier en milieu. Geen wonder dat we het ‘the miracle molecule’ noemen.

Sinds Thoclor Labs in 2018 het eerste bedrijf werd dat de wetenschap van HOCL in huidverzorging toepast, zijn er ook veel andere producten beschikbaar gekomen die beweren vergelijkbaar te zijn. Uit een universitair onderzoek in 2018 bleek echter dat de HOCl van Thoclor Labs superieur was aan vijf andere geteste HOCl-producten en dat er significante verschillen zijn tussen de HOCl solutions.

Niet alle Hypochlorous Acid solutions zijn gelijkwaardig. Dit is waarom…

Het woord ‘alchemie’ verwijst naar een schijnbaar magisch proces van transformatie, creatie of combinatie. Wat het productieproces van Hypochlorous acid van Thoclor Labs zo uniek maakt, is dat het consequent bijna wonderbaarlijke resultaten behaalt bij de behandeling van een verouderde of ouder wordende huid (of een bescadigde en probleemhuid in het algemeen). De fenomale groei van Thoclor Labs in de afgelopen Jaren is een bewijs van de ware alchemie van het GF1- en GF2-productassortiment.

De geschiedenis van de HOCl productie

Artsen en apothekers proberen al meer dan 125 jaar Hypochlorous acids te maken (of de inhoud van onze witte bloedcellen te kopiëren) vanwege het potentieel als baanbrekende medische behandeling. Wanneer het wordt gemaakt door witte bloedcellen, verschijnt HOCl als gas dat in cellen wordt opgesloten als een kleine bubble, waardoor het buitengewoon moeilijk te reproduceren is.

Bekijk deze informatieve video over hoe witte bloedcellen ziektekiemen opsporen en doden.

Eind 19e eeuw kwam er een zwakke maar onzuivere oplossing van HOCl beschikbaar. Het heette Dakin’s Solutions (genoemd naar de Britse chemicus die het ontdekte) en werd gebruikt om geïnfecteerde wonden te behandelen. Het hielp de levens van duizenden gewonde soldaten tijdens beide wereldoorlogen te redden. Tegenwoordig wordt het alleen gebruikt om de muren en vloeren van ziekenhuizen te desinfecteren. In de Jaren tachtig verbeterde de methode om HOCl te maken enigzins en bestond uit het onderwerpen van een tafelzoutwateroplossong aan een elektrische stroom.

Dit is waar onze HOCl-oplossing er belangrijk wordt.

De reden waarom het Hypochlorous acid van Thoclor zoveel beter presteerde dan de andere HOCl-producten in het universitaire onderzoek, ligt in de alchemie van de Thoclor Labs methode voor het vervaardigen van HOCl.

Het wetenschappelijke onderzoeksteam van Thoclor Labs realiseerde zich vele Jaren geleden dat de gebruikelijke methoden om Hypochlorous acid te maken nooit een zuivere, schone oplossing zouden opleveren die geschikt is voor gebruik als medicijn en niet alleen voor gebruik op intacte huid.

Er moest een geheel nieuwe methode worden ontwikkeld die op geen enkele van de oude manieren leek, omdat deze ertoe leiden dat er verschillende toxische componenten HOCl aanwezig zijn.

We kunnen de geheimen van onze methode natuurlijk niet prijsgeven. Je zal echter versteld staan van de ongelooflijke resultaten na het gebruik van ‘the miracle molecule’ op je huid. Het is onvergelijkbaar met enig ander product op de markt, dat HOCl. Het is echt de alchemie van farmceutische zuiverheid.

error: Content is protected !!