KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Hoe Gebruik je onze GF Skin Serie?

Ons medische Hypochlorous Acid (HOCl) – of zoals we het liever noemen: ‘the miracle molecule’ – heeft tal van voordelen te bieden. Onze GF Skin Serie maakt het mogelijk om het uiterlijk, de gezondheid en het functioneren van de huid op een volledig natuurlijke manier te transformeren.

Lees meer over de meest effectieve manier om elk product in onze GF Skin Serie te gebruiken om ervoor te zorgen dat je optimale voordelen ervaart van onze Hypochlorous Acid van medische kwaliteit.

GF1 Aftercare

GF1 Aftercare is special ontwikkeld om het vermogen van de huid om zichzelf te Genezen na behandelingen, waardoor de hersteltijd van de huid na een behandeling wordt versneld. Of je nu dermatoloog of huidprofessional bent, onze GF1 Aftercare helpt infecties te bestrijden, overmatige ontstekingsreacties te behandelen en het herstelproces te versnellen. Onze Hypochlorous Acid (HOCl) in de GF1 is meer geconcentreerd dan onze GF2. Daarom is het zo effectief in het ondersteunen van de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie en gevoeligheden, terwijl het helpt om ontstekingen na een behandeling onder controle te houden. Het zorgt ook voor een veel lager risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie, minder infecties, littekens en dermatitis evenals dat het langdurige roodheid bestrijdt.

GF2 Skin Rejuvenation

Of je nu jouw jeugdige huid wil Behouden, jouw huid wil Verjongen die tekenen van veroudering en milieuschade vertoont, of de gezondheid wil Herstellen bij huidaandoeningen zoals acne, rosacea of dermatitits, onze GF2 Skin Rejuvenation is jouw perfecte partner. Deze spray is geschikt voor alle huidtypen en zal op natuurlijke wijze de gezondheid van jouw huid transformeren. Het is ook volkomen veilig om voor het hele gezin te gebruiken als desinfectie of genezingsmiddel voor schaafwonden, zonnebrand, blaren of een koortslip.

GF2 Skin Therapy for Him

GF2 Revitalising Skin Therapy for Him is perfect voor de man die op zoek is naar een niet-vettige, niet-plakkerige één staps huidverzorging. Dit product is gebaseerd op de formulering van medische kwaliteit en is speciaal ontworpen voor mannen (en tieners) die op zoek zijn naar een minimalistische, maar effectieve verzorgingsroutine. Of je nu acne of scheerirritatie wil aanpakken – of zelfs als je alleen op zoek bent naar een eenvoudige manier om je huid gezond te houden en veroudering te voorkomen – dan is onze GF2 For Him de perfecte oplossing voor jou.

error: Content is protected !!