KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Hypochloorzuur: 10 huidaandoeningen die GF2 voor altijd kan helpen overwinnen

We willen allemaal een jeugdige, rimpelvrije huid. Maar afgezien van de zoektocht naar een stralende huid, lijden velen van ons aan vervelende chronische huidaandoeningen. Oplossingen hiervoor kunnen duur en een hoop gedoe zijn, boven op je normale huidverzorgingsregime. Zou het dus niet geweldig zijn als er één allesomvattend product was dat een aantal van deze aandoeningen zou kunnen verzachten? Betreed de wereld van het krachtige ingrediënt dat Thoclor Labs hypochlorous acid (HOCl) van medische kwaliteit is - veilig gevangen in onze GF2 Miracle Mist.

GF2 is geschikt voor alle huidtypes en past perfect onder alle huidverzorgingsproducten zonder dat die aan kracht inboeten. Wat het zo krachtig maakt, is dat het het DNA van de huid herstelt om specifiek chronische, inflammatoire huidaandoeningen te behandelen, gekenmerkt doordat het het immuunsysteem van het lichaam de huid aanvalt.

Laten we eens kijken naar de top 10 aandoeningen, die HOCl kan verbeteren.

 1. Acne
  Acne is een chronische, inflammatoire huidaandoening, die vlekjes en puistjes veroorzaakt. De superkracht van HOCl in ons GF2-product doodt de vervelende P.acnes-bacterie, die alle narigheid veroorzaakt. Het verwijdert ook dode huidcellen, waardoor de kans op verstopping van de talgklieren wordt verkleind. Het herstart de functie van de huid, brengt dat extra talg weer in balans en kalmeert eventuele ontstekingen in de huid. Lees hier hoe je afscheid kunt nemen van acne.
 2. Rosacea
  Rosacea is een veel voorkomende, chronische inflammatoire huidziekte van de gezichtshuid, zoals blozen in het gezicht na het drinken van wijn of het eten van gekruid voedsel. Voor sommigen manifesteert het zich ook met rode, pijnlijke papels, die veel op acne lijken. Naast het vermijden van te veel zon, het beheersen van stressniveaus en het gebruik van een milde reiniger, hebben we geweldige resultaten gezien van klanten, die GF2 gebruiken. Bij regelmatig gebruik melden ze minder pijn te hebben en vermindering van roodheid en ontsteking, evenals een verbetering van het algehele uiterlijk en de beleving van de aandoening.
 3. Seborroïsch eczeem
  Seborroïsch eczeem wordt veroorzaakt door een ontstekingsreactie op een teveel aan Malassezia-gist - een organisme dat normaal op het huidoppervlak leeft. Naarmate de Malassezia te groot wordt en het immuunsysteem er overdreven op reageert, wordt een ontstekingsreactie geactiveerd, die resulteert in huidveranderingen. GF2, dat HOCl bevat (het immuun molecuul dat ons lichaam aanmaakt in de witte bloedcellen), heeft opmerkelijke resultaten laten zien door de huid te verzachten tegen de irritatie van seborroïsch eczeem en tegelijkertijd de genezing te ondersteunen. Lees hier meer over wat je van GF2 kunt verwachten.
 4. Maskne
  Maskeracne is iets uit 2020 – het wordt veroorzaakt door wrijving en zweten als je de hele dag een gezichtsmasker draagt. GF2 Skin Rejuvenation is een grote hulp bij het vernietigen van ziektekiemen, zoals de P.acnes-bacterie die acne veroorzaakt. Het herstart de normale functie van de huid, normaliseert de talgafscheiding en vermindert de dikte van de dode cellaag op het huidoppervlak, die blokkering van de talgklieren veroorzaakt. GF2 kalmeert ook eventuele roodheid en irritatie van de huid, die door wrijving wordt veroorzaakt.
 5. Inflammageing maakt de huid donkerder en veroorzaakt hyperpigmentatie
  Er zijn veel factoren, die vlekken en pigmentvlekken in de huid veroorzaken, waarvan de grootste boosdoener een constante, chronische, onderliggende ontsteking van de huid is, die na verloop van tijd leidt tot weefselafbraak. Wanneer de huidstructuur wordt aangetast, volgt meestal een verslechtering van de normale functie. De afbraak van collageen en elastine in de huid leidt tot rimpels en verzwakt de barrièrefunctie van de huid. Huidpigmentvormende cellen, melanocyten genaamd, beginnen pigment te produceren in een poging de huid te beschermen. Dit kan resulteren in een donkere verkleuring van de huid - iets waarvan is aangetoond, dat dat door GF2 vermindert..
 6. Inflammageing, die de huid beschadigt door omgevingsfactoren
  80% van de veranderingen, die je in je huid ziet (wat we veroudering noemen), wordt veroorzaakt door extrinsieke factoren - zaken als de zon, blauw licht (van al onze apparaten), alcohol, vervuiling, voeding, roken en een aanval door chemicaliën in cosmetische producten. Het grootste orgaan in ons lichaam, de huid, is ongelooflijk gevoelig voor deze factoren en kan reageren door chronisch ontstoken te raken. Wanneer Thoclor GF2 wordt aangebracht op een door het omgevingsfactoren beschadigde huid, worden de genen, die verband houden met ontsteking, veroudering en ziekte uitgeschakeld - huidcellen beginnen normaal te functioneren en de huid wordt zachter en toleranter.
 7. Gordelroos
  Gordelroos ontstaat als het waterpokkenvirus opnieuw wordt geactiveerd en veroorzaakt een pijnlijke uitslag op het lichaam. Deze toestand verbetert gewoonlijk door de toepassing van GF2 vanwege de antivirale, infectie bestrijdende, ontstekingsremmende aard. Het is altijd het beste om een medische diagnose te stellen met gordelroos.
 8. Koortsblaasjes
  Wanneer de lippen geïnfecteerd raken met het herpes simplex-virus, krijg je die veelbetekenende tintelingen en blaren rond je lippen. Hypochlorous acid heeft de hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie van de US-FDA, waardoor het veilig kan worden ingenomen en op de huid kan worden aangebracht. Het is volkomen veilig om het op koortsblaasjes aan te brengen en je zult een snelle verbetering en genezing zien. In feite is onze HOCI geformuleerd met de juiste pH om een maximale kiemdodende kracht te bereiken zonder enige negatieve impact op de huid, ogen of mond. Voor het beste resultaat moet je het aanbrengen zodra je die tinteling voelt en eenmaal per uur opnieuw aanbrengen.
 9. Zonverbranding
  Sommigen van ons worden bruin en sommigen van ons verbranden, afhankelijk van ons huidtype. Hoe dan ook, die gezonde gloed is eigenlijk een ontstekingsreactie op de zon, die je huid aantast. UV-licht dringt door in de dermis en beschadigt de cellen, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van collageen en elastine, wat leidt tot rimpels en verslapping. Als je het per ongeluk overdrijft, kalmeert GF2 de door de zonverbrande huid en helpt de cellen te herstellen.
 10. Droge en rode ogen
  Zoals hierboven vermeld, is GF2 volkomen veilig voor gebruik in je ogen en kan het helpen bij de behandeling van droge ogen - veroorzaakt door een vermindering van de talgproductie uit de talgklieren aan de rand van het ooglid. Als je last hebt van droge ogen, dien je je opticien te raadplegen, aangezien je ook kunstmatige tranen nodig hebt voor gebruik in combinatie met GF2. Als de klieren geïnfecteerd raken, kunnen de desinfecterende eigenschappen van hypochlorous acid van medische kwaliteit de klieren helpen herstellen, wat leidt tot een verhoogde talgproductie en comfortabelere ogen.

Probeer de GF2 Skin Rejuvenation - de Miracle Mist van je huid - vandaag nog om de beste huid ooit te krijgen. Mocht je vragen hebben over een specifieke huidaandoening, mail ons dan gerust.

error: Content is protected !!