KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Individuele huidfactoren

Wat is je huidige huidtype?

(Normaal / Vet / Gecombineerd / Droog)

Het kennen van je huidtype is een cruciale eerste stap. Als je het niet zeker weet, is dat oké. Onze artikelen en handleidingen kunnen je helpen beslissen tot welke categorie jouw huid behoort, op basis van hoe deze eruitziet en aanvoelt, en of je specifieke symptomen ervaart.

Is er een bepaalde huidaandoening vastgesteld?

De toestand waarin jouw huid zich bevindt, kan verschillende huidaandoeningen omvatten. Je bent je er misschien niet van bewust dat je een specifieke huidaandoening hebt, vooral als je hier al een tijdje mee leeft. Sommige huidaandoeningen kunnen zelfs onopgemerkt blijven.

Deze aandoeningen omvatten een van de volgende: acne, rosacea, eczeem, psoriasis, gordelroos, huidkanker, vochtarme huid, gevoelige huid, een overactief immuunsysteem en nog veel meer. Huidige huidaandoeningen kunnen van invloed zijn op welke producten, cosmetica en ingrediënten je moet gebruiken. Het hebben van de juiste diagnose kan je ook helpen de aandoening onder controle te houden en zelfs te voorkomen dat deze in de toekomst erger wordt, waardoor je meer irritatie krijgt.

Als je denkt dat je last hebt van een bepaalde huidaandoening, maar het niet zeker weet, raden we je aan om eerst een afspraak te maken met een huidprofessional zodat je de juiste diagnose krijgt en de beste producten aansluiten op de behoeften van jouw huid.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je zou willen verbeteren aan je huid??

Er is misschien geen diagnose gesteld van een specifieke huidaandoening, maar er zijn andere dingen die je kunnen storen aan je huid. Zorgen kunnen zeer uiteenlopend zijn en verwijzen naar een verscheidenheid aan dingen, waaronder lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie (donkere vlekken), gevoeligheid, roodheid en nog veel meer. Als je weet waar je naar op zoek bent, kunt je de producten verfijnen.

Heb je een gevoelige huid of heb je momenteel last van gevoeligheid of irritatie?

Gevoeligheid kan jeuk, irritatie, ontsteking, roodheid, branderig gevoel en stekend zijn en kan worden veroorzaakt door een allergische reactie. Het reguleren van het gevoeligheidsniveau van je huid kan worden verbeterd door de juiste productkeuze.

Heb je allergieën?

Allergieën voor voedsel, medicijnen, omgevingsfactoren (zoals wasmiddel) en plaatselijke behandelingen kunnen allemaal van invloed zijn op de huid en kunnen gevoeligheid of irritatie veroorzaken. Als je last hebt van allergieën, is het van vitaal belang om de ingrediëntenlijst op cosmetische en huidverzorgingsproducten te controleren en deze te vergelijken met de bekende allergenenlijsten om een ​​reactie te minimaliseren.

Gebruik je momenteel voorgeschreven medicijnen of onderga je behandelingen?

Het gebruik van plaatselijke en orale behandelingen voorgeschreven door een dermatoloog of arts kan grote invloed hebben op welke andere producten op de huid kunnen of moeten worden gebruikt. Receptcrèmes zijn meestal meer geconcentreerd dan de vrij verkrijgbare versies en dit kan huidirritatie veroorzaken, vooral als ze verkeerd worden gecombineerd met cosmetica of andere  producten.

Het gebruik van het verkeerde product of ingrediënt voor je huidtype en -conditie, of het gebruik van een product op de verkeerde manier, kan aandoeningen zoals acne, rosacea, psoriasis en eczeem verder verergeren. Er kunnen ook complicaties optreden die kunnen leiden tot dermatitis (ontstoken huid), vochtarme huid, aangetaste lipidenbarrière, chemische brandwonden en zelfs infectie. Sommige van deze complicaties kunnen leiden tot blijvende schade aan de huid.

Waarom is onze GF2-formulering zo essentieel in je huidverzorgingsroutine?

Onze Hypochlorous acid oplossing, zoals te vinden in onze Skin Series-producten, is effectief tegen ziekteverwekkers (ziektekiemen die infecties veroorzaken) en is tegelijkertijd microbioomvriendelijk - een gezond microbioom helpt de huid gezond en pH-gebalanceerd te houden! GF2 is ook zeer effectief bij de behandeling van chronische ontstekingen die gepaard gaan met huidaandoeningen zoals acne, psoriasis, eczeem, rosacea, atopische dermatitis en seborroїsche dermatitis (een aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam de huid aanvalt). GF2 maakt het mogelijk om het uiterlijk, de gezondheid en de functie van de huid op natuurlijke wijze te transformeren.

Of je nu een gezonde en jeugdige huid wilt behouden; de huid wilt verjongen, die tekenen van milieuschade en veroudering vertoont; of je huid wilt herstellen naar een optimale gezondheid wanneer aanhoudende huidaandoeningen een dagelijkse realiteit zijn, onze GF2-formulering is jouw betrouwbare huidverzorgingspartner bij elke stap.

error: Content is protected !!