KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Mooi ouder worden: experts in de schoonheidsindustrie delen hun advies voor de beste huid ooit

We worden allemaal geboren met een perfecte huid, maar hoe we onze huid vanaf de geboorte behandelen, zal bepalen hoe die er later in het leven uitziet. Daarom bestaat er niet echt zoiets als ‘anti-aging’, alleen goed verouderen of je best doen om de veroudering en conditie van je huid onder controle te houden.

We praatten met twee GF2-fans - somatoloog Nicola du Toit van Layers Skin Clinic en visagiste en schooldirecteur Alicia Buckle - om hun mening te geven over de beste manieren om goed ouder te worden, hoe je huidvertrouwen kunt krijgen en hoe zij onze GF2 Skin Rejuvenation Miracle Mist in hun dagelijkse en professionele leven integreren.

NICOLA DU TOIT, SOMATOLOOG - LAYERS SKIN CLINIC

Nicola Du ToitNicola Du Toit: Ik doe mijn best om het woord anti-aging te vermijden, omdat we het chronologische verouderingsproces in ons lichaam niet kunnen verwijderen. Huidveroudering wordt samengevat als het fysiologische achteruitgangsproces, dat optreedt als gevolg van het onverbiddelijke verstrijken van de jaren. Met andere woorden: dit gebeurt wanneer huidcellen het vermogen beginnen te verliezen om hun functies naar behoren uit te voeren. Er zal een afname van de barrièrefunctie in de epidermis zijn, samen met een verlies van de stevigheid van de huid, elasticiteit en flexibiliteit in de dermis.

Dit verslechteringsproces begint vanaf de geboorte in je hele lichaam - niet alleen bij je huid. Hoewel we het verstrijken van de tijd niet kunnen veranderen, probeer ik me als schoonheidsspecialiste in mijn protocollen en huidverzorgingsprogramma te concentreren op zowel het voorkomen van optredende schade als het herstel van de gezondheid van de huid.

Ik help mijn klanten gracieus ouder te worden en ik streef er altijd naar om ze de tools te geven om op een zo holistische manier voor hun huid te zorgen. Hier zijn enkele van de tools en tips, die ik deel met mijn patiënten:

DO's:

 • Gebruik minder producten, maar zorg voor betere ingrediënten in je producten. Het is veel belangrijker om thuis de juiste producten te gebruiken dan regelmatig een behandeling te ondergaan.
 • Herstel altijd je huidbarrière. Dit is een belangrijke functie bij alle huidtypes van alle leeftijden en is de belangrijkste oorzaak van veroudering. GF2 is mijn go-to-product voor alle etnische groepen en alle huidaandoeningen. Zonder een intacte huidbarrière kunt u niet terecht voor huidbehandelingen in de kliniek. Je doet meer kwaad dan goed.
 • De huidbarrière maakt deel uit van het verouderingsproces. Door de barrière te corrigeren, corrigeer je pigmentvlekken, droogheid, roodheid en stevigheid. Ik krijg deze resultaten met één product en een geweldig ingrediënt - Hypochlorous acid in GF2.
 • Gebruik een SPF-crème - ELKE dag. Buiten om de twee uur opnieuw aanbrengen. Mijn twee favoriete merken zijn het Heliocare 360-assortiment en Mesoestetics. Ze beschermen tegen binnenverlichting en natuurlijk licht in de buitenlucht.
 • Gebruik vanaf je dertigste levensjaar elke avond retinol. Als je in de 20 bent zijn retinolderivaten voldoende, maar vanaf 30 jaar is retinol 1,0 nodig. Let op: als je retinol gebruikt, MOET je elke dag een SPF-crème gebruiken, doe anders geen moeite. Het zal meer kwaad dan goed doen.
 • Gebruik producten met ingrediënten, die DNA-schade in de huidcellen kunnen herstellen, zoals GF2 Skin Rejuvenation en peptiden met een groeifactor. Kies producten die zich richten op veranderingen in de huid.
 • Begin tegen je dertigste met collageeninductietherapieën (bijv. Micro-needling, Fraxel-laser). Onze collageenproductie vermindert snel tegen die tijd, dus begin met het stimuleren van de collageensynthese.

DON'T's

 • Onbeschermd de zon ingaan - draag altijd een hoed met een brede rand
 • SPF-crème vergeten aan te brengen - zelfs als je binnen blijft of als het een bewolkte dag is.
 • Roken - stop gewoon!
 • Je zzzz verwaarlozen - zorg voor voldoende slaap.
 • Te veel suiker eten - probeer geraffineerde suiker in je dieet te verminderen of te schrappen.
 • Te veel alcohol gebruiken.
 • Te laat op de dag eten. Vergeet niet om de regenboog te eten - diversiteit in overvloed.

Ik vind het geweldig hoe GF2 het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen verhoogt.

Ik heb opmerkelijke resultaten gezien bij klanten, die anders medische interventie nodig zouden hebben gehad. Met het toepassen van GF2 in hun thuisverzorgingsroutine, vertoonde hun huid een enorme verbetering zonder het gebruik van cortisonen.

Ik heb GF2 aan al mijn klanten aanbevolen als een niet-onderhandelbaar fundamenteel huidverzorgingsproduct - op zichzelf staand of als geïntegreerd huidverzorgingsproduct. GF1 Aftercare heeft de resultaten van mijn klanten na collageeninductietherapie verbeterd en de downtime verminderd, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om resultaatgerichte protocollen te volgen.

Alicia Buckle Makeup Artist talks to Thoclor Labs

Alicia Buckle, Make-up Artist in gesprek met Thoclor Labs: Ik hou van het hele proces van het transformeren van iemands uiterlijk door middel van make-up en hairstyling, maar het eindproduct ziet er natuurlijk zoveel beter uit als het begint met een goede huid. Ik vertel klanten altijd dat er zoveel is, dat ik kan doen met mijn make-uptechnieken: een dubbele kin verbergen of je neus ‘afslanken’, contouren op jukbeenderen gebruiken, je ogen laten knallen, onvolkomenheden verbergen en nog veel meer. Maar het enige dat de camera niet zal verbergen en dat ik niet doen kan, is de ‘betovering’ van de textuur van je huid. Als de huid droog en schilferig is, blijft make-up niet lang zitten of als de teint niet glanst, is dat zichtbaar!

Om die reden bereid ik klanten een paar weken voor een groot evenement voor met verschillende tips om hun huid in de best mogelijke conditie te krijgen - en nu GF2 is de voornaamste.

Stap 1: Een goed huidverzorgingsregime is een must. Ik raad klanten aan om een exfoliërende reiniger met enzymen te gebruiken (met zuren op fruitbasis, zoals salicylzuur of melkzuur) om de huidtextuur te zuiveren en te verfijnen en dode huidcellen te verwijderen.

Stap 2: Na het reinigen raad ik ze aan om Thoclor Labs GF2-spray te gebruiken. Het zuivert en hydrateert de huid en kalmeert alle huidaandoeningen, waaraan je mogelijk lijdt, denk aan dermatitis, psoriasis of eczeem.

Stap 3: Ga voor regelmatige gezichtsbehandelingen naar je schoonheidsspecialist en voeg, indien mogelijk, een chemische peeling of een Dermapen-behandeling toe. Nogmaals, ik sta versteld van de genezende krachten van GF1 Aftercare. Het versnelt het herstel echt en versterkt het effect van deze behandelingen.

GF2 is de ideale voorbereiding voor professionele make-up

Ik heb altijd GF2 in mijn make-upkit, want het is zo'n redder in nood - zo veelzijdig! Als ik make-up maak voor een bruidsfeest, fotoshoot of speciale gebeurtenis, is dat een geweldige manier om de huid voor te bereiden. Wanneer een klant 'flipt' - een beetje zonverbranding, wat roodheid of een kleine imperfectie zoals een puistje - GF2 kalmeert, verzacht en lijkt de huid onmiddellijk te revitaliseren. Op mijn eigen huid probeer ik producten te vinden, die de huid genezen en stimuleren op cellulair niveau, zoals GF2 dat doet. Het herstelt niet alleen het verouderingsproces na verloop van tijd, maar het is ook een geweldig ontstekingsremmend en antiseptisch product.

Cliënten, die last hebben van aandoeningen als psoriasis en eczeem, hebben vaak droge plekken op hun oogleden, die aan het ooglid trekken, van vorm veranderen en op foto's verschijnen. Voorafgaand aan een evenement kan stress ook zijn tol eisen van de huid - vooral met hormonen in de mix. Dat is ook waar GF2 buitengewoon goed werkt om de barrièrefunctie van de huid te verbeteren.

Thuis gebruik ik GF2 's ochtends en' s avonds na het reinigen op mijn eigen huid. Ik gebruik het op de schaaf- en snijwonden van mijn kinderen. Ik heb het ook gebruikt voor het eczeem van mijn man en het verdween in slechts één nacht. Ik heb nog nooit zoiets gezien, het is geweldig.

Probeer vandaag nog onze GF2 Skin Rejuvenation - de Miracle Mist van uw huid - om je mooiste huid ooit te krijgen. Voor verdere vragen over de huidverjongingseffecten van GF2 kun je ons een e-mail sturen.

error: Content is protected !!