De GF Skin Series ontwikkeld door Thoclor Labs

GF1

Ondersteunt de huid na esthetische behandelingen

Thoclor GF1 Aftercare ondersteunt de huid na esthetische behandelingen

De populariteit van invasieve behandelingen groeit snel, maar het ‘’beschadigen’’ van de huid brengt ook enkele risico's met zich mee. Populaire behandelingen zijn laser, micro-needling of dermapen en peelings.

Hoewel deze behandelingen zeer effectief zijn, kunnen ze ook leiden tot infecties, zwelling en inflammatie met het risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH). Met het gebruik van GF1 vermindert dit drastisch.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van GF1 bij gebruik vóór de behandeling, of als nazorgproduct ter ondersteuning van de huid na een invasieve behandeling zijn:

 1. Een krachtige niet-cytotoxische antiseptische werking tegen alle ziekteverwekkers zonder het microbioom te beschadigen
 2. Een snelle vermindering van inflammatie resulterend in minder roodheid en pijn en minimale downtime
 3. 60 tot 70% snellere genezing bij het gebruik van GF1 zoals voorgeschreven
 4. Veel lager risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie bij donkere huidtypes

Complicaties na behandelingen

Complicaties na invasieve behandelingen kunnen zijn:

 1. Infectie
 2. Littekens
 3. Verkleuring
 4. Köbner fenomeen - een vorm van psoriasis
 5. Dermatitis of inflammatie
 6. Langdurig erytheem of roodheid van de huid

GF1 zal helpen bij het voorkomen van al deze complicaties.

GF2

Stopt inflammageing effectief

laat ontstekingen direct stoppen zo draai je de klok terug thoclor labs

De primaire oorzaak van huidveroudering is subklinische inflammatie, ook wel bekend als inflammageing. Onderzoek heeft dit direct gekoppeld aan omgevingsfactoren, zoals blootstelling aan UV-straling, vervuiling, toxines in huidproducten en het gevolg van een slechte leefstijl, zoals roken.

Het verouderingsproces beïnvloedt de cosmetische uitstraling van de huid, zoals veranderingen in de structuur en functie. Het verouderingsproces heeft effect op zowel de epidermis als de dermis.

De genetisch bepaalde snelheid waarmee de huid veroudert, staat bekend als intrinsieke veroudering en is goed voor 20%. Extrinsieke veroudering als gevolg van milieu-invloeden van buitenaf is goed voor 80% van de veranderingen.

Het is wetenschappelijk bewezen, dat Hypochlorous acid, zoals dat in GF2, inflammatie kan verhelpen en de genen, die verantwoordelijk zijn voor inflammatie, veroudering en ziekte, kan “uitschakelen”.*

Voordelen

De belangrijkste voordelen van GF2 op de huid zijn:

 1. De genen, geassocieerd met inflammatie, veroudering en ziekte, worden uitgeschakeld
 2. Resultaten van de bestaande huidproducten worden versterkt
 3. Huidcellen beginnen normaal te functioneren – collageen-, elastine- en melaninevorming wordt genormaliseerd
 4. Gladdere, weerbare huid met een gelijkmatige teint, minder rimpels en een verbeterde hydratatie
 5. Vermindering van DNA-herstellende eiwitten (verhoogd als gevolg van veroudering). Dat betekent, dat er geen DNA-fouten meer zijn wanneer er nieuwe cellen worden gemaakt
 6. Enorme vermindering van inflammatie en roodheid op de huid (zeer geschikt voor de gevoelige huid)
 7. Een gunstig effect op eczeem en atopische dermatitis

GF2 stimuleert het herstel van milieuschade op de huid, waardoor het bij continu gebruik daadwerkelijk voor huidverjonging zorgt.

Dankzij het antibacteriële en anti-inflammatoire effect dat GF2 op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne, rosacea en koortsblaasjes. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen van GF2 overtreffen veruit alle bekende ontsmettingsmiddelen en is volledig veilig te gebruiken. De anti-inflammatoire werking is ook zeer effectief in het verlichten van zonnebrand.