KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Waarom de GF Skin Series gebruiken?

Ons medische Hypochlorous Acid (HOCl) – of zoals we het lieven noemen: ‘The Miracle Molecule’ – heeft tal van voordelen. Onze GF Skin Serie maakt het mogelijk om het uiterlijk, de gezondheid en het functioneren van de huid volledig natuurlijk te transformeren.

De behoeften van de huid zijn echter net zo uniek als jijzelf. Onze GF Skin Serie is ontwikkeld om op alle vier de fundamentele manieren de huid in evenwicht te brengen.

Deze vier fundamenten zijn Herstellen, Behouden, Verjongen en Genezen.

Herstellen

Binnen onze GF Skin Serie zijn onze GF2 en GF2 For Him de ideale oplossing om de huid te herstellen naar een optimale gezondheid wanneer er sprake is van aanhoudende huidaandoeningen. Deze producten zijn geschikt voor iedereen die worstelt met chronische huidaandoeningen zoals acne, dermatitis, rosacea, keratose en dyspigmentatie.

GF2 is geschikt voor alle huidtypen en past perfect in ieders huidverzorgingsregime. Wat het zo krachtig maakt, is dat Hypochlorous Acid (HOCl) in GF2 het DNA van de huid effectief opnieuw instelt om chronische, inflammatoire huidaandoeningen te behandelen (die worden gekenmerkt door het immuunsysteem van het lichaam dat de huid aanvalt). Omdat Hypochlorous Acid het lichaamseigen immuunmolecuul is, wordt de huid ondersteund om het op de meest natuurlijke manier terug te brengen naar homeostase.

We noemen Hypochlorous Acid ‘The Miracle Molecule’ omdat het in staat is om een waslijst aan complexe huidaandoeningen te behandelen, te kalmeren en te herstellen.

Behouden

GF2 werkt niet alleen om de huid te herstellen naar een optimale gezondheid, het is ook een minimalistische manier om jouw gezonde en jeugdige huid te behouden. Helaas beïnvloeden omgevingsfactoren uiteindelijk iedere huid. Als je graag vroegtijdige huidveroudering of de impact van omgevingsstressoren wil voorkomen, dan is GF2 een effectieve aanvulling op jouw huidige regime.

Verjongen

Het is ook ideaal als de huidige focus is om de huid te verjongen die al tekenen van milieuschade en veroudering vertoont. Omgevingsfactoren zoals vervuiling, UV-straling, chemicaliën, levensstijl en interne stressoren spelen allemaal een rol bij het creëren van inflammatie (inflammageing).

Inflammageing is een vorm van een chronische ontsteking die het verouderingsproces versnelt. Elke keer dat de huid onder stress komt te staan, begint een ongezonde cyclus van ontstekingen en krijgt de huid nooit helemaal de kans om zichzelf volledig te genezen. Hypochlorous Acid (HOCl) – het lichaamseigen immuunmolecuul dat wordt gebruikt als enige actieve ingrediënt in onze GF Skin Serie – wordt het vermogen van de huid om zichzelf te verjongen gestimuleerd.

Regelmatig gebruik van Hypochlorous Acid biedt veel voordelen: huidcellen zullen van nature weer normaal gaan functioneren, terwijl de collageen-, elastine- en melaninevorming weer optimaal functioneert. Bij dagelijks gebruik merk je een gladdere en tolerantere huid, een egalere teint, minder rimpels en, in het geval van een gevoelige huid, minder roodheid.

Hoe ‘The Miracle Molecule’ – Hypochlorous Acids (HOCl) – jouw huid kan ondersteunen bij het opnieuw instellen van de klok bij vroegtijdige veroudering.

Genezen

GF1 Aftercare van Thoclor Labs is speciaal ontwikkeld om het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen na esthetische procedures te vergroten, waardoor de hersteltijd van de huid na een invasieve procedure wordt versneld. Of je nu een huidprofessional of arts bent, onze GF1 Aftercare helpt infecties te bestrijden, overmatige ontstekingsreacties te behandelen en het herstelproces te versnellen.

GF1 bereidt en desinfecteert niet alleen de huid voor de Behandeling, maar is geformuleerd met de specifieke bedoeling om huidgenezing optimaal te ondersteunen na microneedling, laser, chemische peelingen, dermabrasie of harsen, om te zorgen voor georganiseerde collageenvorming zonder infectie, ontsteking of zwelling. Het resultaat: de huid wordt ondersteund om na de behandeling veel sneller te herstellen en te genezen.

Onze Hypochlorous Acid (HOCl) in GF1 is meer geconcentreerd dan in de dagelijkse GF2, om die reden is het zo effectief in het ondersteunen van de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie en gevoeligheden, terwijl het helpt om ontstekingen na de behandeling onder controle te houden. Het zorgt ook voor een veel lager risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie, infecties, littekens, dermatitis en het bestrijden van langdurige roodheid.

Lees meer om het werkelijke doel van ontstekingen na de behandeling te begrijpen en waarom onze GF1 Aftercare de beoogde resultaten van behandelingen kan verbeteren.

error: Content is protected !!