KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Het gebruik van GF1

GF1 Aftercare is special ontwikkeld om het vermogen van de huid om zichzelf te genezen na behandelingen, waardoor de hersteltijd van de huid na een behandeling wordt versneld. Of je nu dermatoloog of huidprofessional bent, onze GF1 Aftercare helpt infecties te bestrijden, overmatige ontstekingsreacties te behandelen en het herstelproces te versnellen.

Onze Hypochlorous Acid (HOCl) in de GF1 is meer geconcentreerd dan onze GF2. Daarom is het zo effectief in het ondersteunen van de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie en gevoeligheden, terwijl het helpt om ontstekingen na een behandeling onder controle te houden. Het zorgt ook voor een veel lager risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie, minder infecties, littekens en dermatitis evenals dat het langdurige roodheid bestrijdt. Zodra de huid is genezen, kun je overstappen naar GF2 Skin Rejuvenation voor dagelijks gebruik.

Gebruiksaanwijzing & aanbevelingen

Breng GF1 aan voordat de behandeling begint. Dit zorgt ervoor dat alle ziekteverwekkers die op het gezicht aanwezig kunnen zijn, worden vernietigd voordat de behandeling begint.

 • Was je gezicht met een reiniger en dep voorzichtig droog met een schone handdoek.
 • Houd de fles ongeveer 15cm van het gezicht en spray de GF1 totdat de huid vochtig is. Pas op dat je de fles niet laat vallen, het is glas!
 • Ga door met de behandeling zoals normaal (de huid hoeft niet te drogen wanneer GF1 gebruikt wordt om de huid te desinfecteren voor de behandeling; ziekteverwekkers worden vernietigd bij contact).

Zodra de behandeling is afgerond volg je deze richtlijnen om het genezingsproces te versnellen, infectie te voorkomen en ontstekingen te verminderen:

 • Breng GF1 direct na de behandeling opnieuw aan op een schoon, droog gezicht, voordat je verdere serums of crèmes aanbrengt.
 • Laat de huid op natuurlijke wijze drogen (niet afvegen). We raden af om het droogproces te versnellen met een föhn of ventilator, omdat het molecuul actief is als de huid vochtig is. Door het op natuurlijke wijze te laten verdampen, zorg je voor een optimaal contact met de huid en krijgt de werkzame stof de tijd om volledig zijn werk te doen.
 • Breng GF1 de rest van de dag na de behandeling elke 30 minuten opnieuw aan.
 • Als de huid de dag na de behandeling nog steeds rood is, breng dan elk uur GF1 aan op het aangetaste gebied totdat de huid niet langer rood is.
 • Op dit punt is de huid hersteld en genezen na de behandeling.
 • Schakel over op GF2 voor dagelijks gebruik in de ochtend en avond.
 • GF1 moet telkens opnieuw gebruikt worden voor en na een behandeling, waarbij je telkens hetzelfde stapsgewijze proces volgt.

GF1 Aftercare van Thoclor is veilig voor de ogen en als het per ongeluk wordt ingeslikt.

Let op: het is niet nodig om onze producten te mengen met of in andere producten. Door dit te doen, neutraliseer je de mogelijke voordelen van Hypochlorous Acid. Breng GF1 Aftercare altijd aan op een schone, droge huid voor of na de behandeling. We raden aan geen andere producten te gebruiken terwijl de huid na de behandeling aan het genezen is. Zodra de huid is hersteld, kun je je normale routine weer hervatten.

Bewaarinstructies:

 • Bewaren tussen 5 en 30°C.
 • Buiten direct zonlicht bewaren.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Gooi een ongebruikt product na 12 maanden weg of wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Onze GF Skin Serie bevat geen dierlijke Ingrediënten en is altijd dierproefvrij. Lees hier meer over onze zuiverheidsbelofte.

Raadpleeg onze FAQ voor meer algemene informatie over Hypochlorous Acid.

error: Content is protected !!