KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Het gebruik van GF2 for Him

GF2 Revitalising Skin Therapy for Him is perfect voor de man die op zoek is naar een niet-vettige, niet-plakkerige één staps huidverzorging. Dit product is gebaseerd op de formulering van medische kwaliteit en is speciaal ontworpen voor mannen (en tieners) die op zoek zijn naar een minimalistische, maar effectieve verzorgingsroutine. Of je nu acne of scheerirritatie wil aanpakken – of zelfs als je alleen op zoek bent naar een eenvoudige manier om je huid gezond te houden en veroudering te voorkomen – dan is onze GF2 For Him de perfecte oplossing voor jou.

Gebruiksaanwijzing

 • Was je gezicht ‘s ochtends en ’s avonds met een reiniger en dep droog met een schone handdoek. Gebruik geen stuk zeek, dit is te alkalisch.
 • Houd de fles GF2 ongeveer 15 cm van het gezicht en spray totdat de huid vochtig is (ongeveer 8-10 pompjes), niet druipnat. Pas op dat je de fles niet laat vallen, het is glas!
 • Laat de spray natuurlijk en volledig drogen voor een optimale werking, dus direct aanbrengen na het reinigen en drogen van de huid.
 • We raden aan om het minimaal ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken.
 • Als je hebt gezweet of gesport, raden we je aan het opnieuw aan te brengen na het douchen, vooral als je gevoelig bent voor acne.
 • Laat de spray op de huid drogen voordat je andere producten aanbrengt. We raden aan om het drogingsproces niet te versnellen met een ventilator, omdat het molecuul actief is als de huid vochtig is. Als je het op natuurlijke wijze laat drogen, heeft de HOCl zijn ideale werking.

GF2 is ontworpen om schade aan de huid als gevolg van omgevingsfactoren ongedaan te maken. Wanneer je voor het eerst GF2 gaat gebruiken, kun je een licht trekkerige huid ervaren. Dit is volkomen normaal en een natuurlijke reactie van de huid, aangezien deze zichzelf opnieuw in evenwicht brengt. Dit zal dan ook na verloop van de tijd verminderen. Als je merkt dat je op een bepaalde dag last hebt van uitdroging, raden we je aan om een natuurlijk serum (geen parabenen of conserveermiddelen) te gebruiken dat rijk is aan vitamine C en aloë vera zodra de GF2 is opgenomen.

Let op: Het kan zijn dat je naar een paar weken gebruik van GF2 een uitbraak of opvlamming krijgt. Dit is te verwachten aangezien de huid zich nu begint te vernieuwen en oudere lagen worden vervangen. Dit is ook niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken, aangezien eventuele puistjes of opvlammingen in elk geval binnen een paar dagen weer verdwijnen.

GF2 van Thoclor is niet schadelijk voor de ogen en is ook veilig als het per ongeluk ingeslikt wordt.

Scheren & baardverzorging

GF2 Revitalizing Skin Therapy For Him is de perfecte aftershave. Het werkt snel om het bloeden van kleine sneetjes en wondjes te stoppen, waardoor het risico op infectie of ingegroeide haartjes wordt verminderd. Bovendien helpt het om eventuele pijn te verminderen. Ook worden scheerirritatie, huiduitslag en irritaties tot een minimum beperkt.

Voor mensen met baarden biedt de GF2 For Him een eenvoudige en gemakkelijke manier om de huid te verzorgen.

"The inevitable exposure to activities like hair removal, the elements or the known dryness a beard comes with - GF2 is your one solution in a bottle"- Dawid, The Bearded Guy (Namibia)

* gebruik GF2 en aftershave op alcoholbasis niet tegelijkertijd

gf2 revitalising skin therapy eenvoudige huidverzorging voor mannen

Ander gebruik & aanbevelingen

Vanwege het antibacteriële en ontstekingsremmende effect is GF2 ook gunstig gebleken bij de behandeling van acne, rosacea en koortslippen. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen van GF2 overtreffen alle bekende ontsmettingsmiddelen en het is volkomen veilig om te gebruiken door het hele gezin.

GF2 biedt ook verlichting bij zonnebrand – het vermindert pijn en roodheid, minimaliseert DNA-schade in de cellen, vermindert de kans op vervelling en helpt de huid te genezen. Na blootstelling aan de zon als volgt aanbrengen:

 • Extreem – elke 30 minuten
 • Gemiddeld – elke 3 uur
 • Mild – twee keer per dag

Let op: Hoewel GF2 perfect gebruikt kan worden in jouw huidige verzorgingsroutine, mag het NIET in of met andere producten gemengd worden. Breng ook niets aan op de huid als de GF2 nog nat is – wacht tot de GF2 volledig is opgedroogd. Daarna kun je andere producten aanbrengen op de huid.

Bewaarinstructies:

 • Bewaren tussen 5 en 30°C.
 • Buiten direct zonlicht bewaren.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Gooi een ongebruikt product na 12 maanden weg of wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Onze GF Skin Serie bevat geen dierlijke Ingrediënten en is altijd dierproefvrij. Lees hier meer over onze zuiverheidsbelofte.

Raadpleeg onze FAQ voor meer algemene informatie over Hypochlorous Acid.
Discard any unused product 12 months after initial use or once expired.

 

error: Content is protected !!