KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Het gebruik van GF2

Of je nu jouw jeugdige huid wil behouden, jouw huid wil verjongen die tekenen van veroudering en milieuschade vertoont, of de gezondheid wil herstellen bij huidaandoeningen zoals acne, rosacea of dermatitis, onze GF2 Skin Rejuvenation is jouw perfecte partner. Deze spray is geschikt voor alle huidtypen en zal op natuurlijke wijze de gezondheid van jouw huid transformeren. Het is ook volkomen veilig om voor het hele gezin te gebruiken als desinfectie of genezingsmiddel voor schaafwonden, zonnebrand, blaren of een koortslip.

Gebruiksaanwijzing

 • Was je gezicht twee keer per dag met een reiniger en dep voorzichtig droog met een schone handdoek.
 • Houd de fles GF2 ongeveer 15cm van het gezicht en spray totdat de huid vochtig is (ongeveer 8-10 pompjes), niet druipnat. Pas op dat je de fles niet laat vallen, het is glas!
 • Laat de spray natuurlijk en volledig drogen (niet afvegen). We raden aan om het drogingsproces niet te versnellen met een föhn of ventilator, omdat het molecuul actief is wanneer de huid vochtig is. Door het op natuurlijke wijze te laten verdampen, is er optimaal contact met de HOCl en werking.
 • GF2 moet aangebracht worden op een schone, droge huid. Dus spray direct na het reinigen en drogen van de huid.
 • Zodra de huid droog is kun je verdergaan met het aanbrengen van andere producten.
 • Voor de beste resultaten raden we aan om het ’s ochtends en ’s avonds aan te brengen als minimale routine.

GF2 is ontworpen om schade aan de huid als gevolg van omgevingsfactoren ongedaan te maken. Wanneer je voor het eerst GF2 gaat gebruiken, kun je een licht trekkerige huid ervaren. Dit is volkomen normaal en een natuurlijke reactie van de huid, aangezien deze zichzelf opnieuw in evenwicht brengt. Dit zal dan ook na verloop van de tijd verminderen.

Als je merkt dat je op een bepaalde dag last hebt van uitdroging, raden we je aan om een natuurlijk seuim (geen parabenen of conserveermiddelen) te gebruiken dat rijk is aan vitamine C en aloë vera zodra de GF2 is opgenomen.

Het kan zijn dat je naar een paar weken gebruik van GF2 een uitbraak of opvlamming krijgt. Dit is te verwachten aangezien de huid zich nu begint te vernieuwen en oudere lagen worden vervangen. Dit is ook niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken, aangezien eventuele puistjes of opvlammingen in elk geval binnen een paar dagen weer verdwijnt.

GF2 van Thoclor is niet schadelijk voor de ogen en is ook veilig als het per ongeluk ingeslikt wordt..

Aanbevelingen

Vanwege het antibacteriële en ontstekingsremmende effect is GF2 ook gunstig gebleken bij de behandeling van acne, rosacea en koortslippen. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen van GF2 overtreffen alle bekende ontsmettingsmiddelen en het is volkomen veilig om te gebruiken voor het hele gezin.
GF2 biedt ook verlichting bij zonnebrand – het verminder pijn en roodheid, minimaliseert DNA-schade in de cellen, vermindert de kans op vervelling en helpt de huid te genezen. Na blootstelling aan de zon als volgt aanbrengen:

 • Extreem – elke 30 minuten
 • Gemiddeld – elke 3 uur
 • Mild – twee keer per dag

Let op: Hoewel GF2 perfect gebruikt kan worden in jouw huidige verzorgingsroutine, mag het NIET in of met andere producten gemengd worden. Breng ook niets aan op de huid als de GF2 nog nat is – wacht tot de GF2 volledig is opgedroogd. Daarna kun je andere producten aanbrengen op de huid.

Bewaarinstructies:

 • Bewaren tussen 5 en 30°C.
 • Buiten direct zonlicht bewaren.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Gooi een ongebruikt product na 12 maanden weg of wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Onze GF Skin Serie bevat geen dierlijke Ingrediënten en is altijd dierproefvrij. Lees hier meer over onze zuiverheidsbelofte.

Raadpleeg onze FAQ voor meer algemene informatie over Hypochlorous Acid.

 

error: Content is protected !!