Gebruiksaanwijzing

 • Reinig je gezicht twee keer per dag met een vloeibare reiniging (vrij van SLS en parabenen) en dep zachtjes droog met een schone handdoek.
 • Houd de GF2 ongeveer 15 cm van je gezicht en spray op het gezicht, hals en rond de ogen totdat de huid vochtig is (ongeveer 8-10 pompjes). Laat de huid op natuurlijke wijze drogen (niet afvegen).
 • Spray GF2 direct na het reinigen op een droge huid. Minimaal 2 keer per dag op de huid sprayen (‘s ochtends en ’s avonds voor het slapen gaan).
 • Laat de huid drogen voordat er andere producten worden aangebracht (niet afvegen). We raden niet aan om het drogen te versnellen met een föhn of waaier, omdat het molecuul actief is wanneer de huid vochtig is. Dus wanneer dit op natuurlijke wijze verdampt, krijg je optimaal contact met de huid en heeft het actieve ingrediënt de tijd om volledig te worden geabsorbeerd.
 • GF2 is ontwikkeld om schade aan de huid als gevolg van milieu-invloeden te herstellen. Je kunt na gebruik een lichte tinteling ervaren. Dit is volkomen normaal en zal na verloop van tijd verminderen. Als je huid op een bepaald moment droog aanvoelt, dan raden wij je aan om, zodra de GF2 is geabsorbeerd door de huid, een natuurlijk serum (zonder parabenen of conserveringsmiddelen), rijk aan vitamine C en aloë vera te gebruiken.
 • Opmerking: mogelijk ontstaat er na gebruik van GF2 na een paar weken een flare-up op de huid. Dit is te verwachten als de huid zichzelf begint te vernieuwen en oudere lagen worden vervangen. Dit neemt na twee dagen in elk geval af.

Thoclors GF2 zal geen schade toebrengen aan de ogen en is veilig als je het per ongeluk ingeslikt.

Aanbevelingen

Vanwege het anti-bacteriële en anti-inflammatoire effect is gebleken, dat GF2 ook gunstig blijkt te zijn bij de behandeling van acne, rosacea en koortsblaasjes. De anti-bacteriële, anti-virale en schimmelwerende eigenschappen van GF2 overtreffen veruit alle bekende ontsmettingsmiddelen en het is volkomen veilig om door het hele gezin te gebruiken.

GF2 biedt ook verlichting van zonnebrand - het vermindert pijn en roodheid, minimaliseert DNA-schade in de huidcellen, vermindert het vervellen van de huid en helpt de huid te genezen. Na blootstelling aan de zon geldt het volgende voor de aangetaste delen van de huid:

 • extreem - elke 30 minuten
 • matig - elke 3 uur
 • mild - twee keer per dag

Let op: Terwijl GF2 onderdeel kan zijn van je bestaande huidverzorgingsroutine, mag het NIET worden gemengd in / met andere producten. GF2 wordt aangebracht op een schone, droge huid en moet volledig drogen voordat andere crèmes, cosmetica, make-up, toners of serums worden aangebracht. Bij het gebruik van een toner raden we aan om ervoor te zorgen dat die alcoholvrij is.

Bewaarinstructies:

 • Bewaar tussen 4 en 30°C.
 • Bewaar uit direct zonlicht.
 • Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Gebruikte of ongebruikte producten na 12 maanden niet meer gebruiken.

Onze producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn altijd dierproefvrij.

Raadpleeg onze veel gestelde vragen voor meer algemene informatie over Hypochlorous acid.