Opslag en vervoer

Opslag en vervoer van Thoclor Hypochlorous acid formules

Deze instructies moeten worden opgevolgd om ervoor te zorgen, dat onze producten op lange termijn stabiel blijven en om elke verandering in de concentratie (ppm), werkzaamheid en zuiverheid van de Hypochlorous acid producten te voorkomen.

  1. Het product mag niet worden blootgesteld aan zonlicht of UV-straling. Bescherm het Thoclor Labs Hypochlorous acid product te allen tijde tegen blootstelling aan licht, als volgt:
    • Haal het product niet uit de container waarin het door Thoclor Labs wordt geleverd.
    • Vervoer het product niet in direct zonlicht.
  2. Er wordt gebruik gemaakt van niet-transparant verpakkingsmateriaal om de stabiliteit van Hypochlorous acid te beschermen. Het beste type verpakkingsmateriaal is gecoat glas (zoals de fles waarin het geleverd wordt), omdat het een hoge dichtheid heeft en niet reageert met de inhoud.
  3. Voeg nooit iets toe aan het product of meng het niet met of in iets anders. Het Hypochlorous acid molecuul is uiterst kwetsbaar. Dit omvat, maar is niet beperkt tot stoffen, zoals geur, andere ontsmettingsmiddelen, oppervlakte-actieve stoffen, zuren of basen, oplosmiddelen, kleurstoffen, voedingsstoffen, plantaardig materiaal, metaal, olie, mineralen of een bestrijdingsmiddel. Als een ingrediënt of additief aan het product moet worden toegevoegd, moet dit eerst in ons laboratorium worden geverifieerd en getest om na te gaan of er geen invloed is op de stabiliteit van de HOCl op zowel de korte als de lange termijn. Er kunnen verschillende tests nodig zijn.
  4. Onze producten zijn gemaakt voor specifieke toepassingen in specifieke concentraties. Gebruik een product, dat is ontwikkeld voor een specifiek gebruik, niet voor een ander gebruik.
  5. Gooi een ongebruikt product 12 maanden na het openen van de container weg of gebruik een fles met verstuiver.
  6. Het product moet worden opgeslagen bij temperaturen tussen 4 en 25°C. Korte perioden (enkele uren tot enkele dagen) van verhoogde temperaturen (tussen 25 en 40°C) zullen het product niet schaden.