KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Opslag en vervoer van Thoclors HOCl

Deze instructies moeten worden gevolgd om ervoor te zorgen dat ons product op de lange termijn stabiel blijft en om te waken tegen elke verandering in de concentratie (ppm), werkzaamheid en zuiverheid van onze Hypochlorous Acid.

  1. Het product mag niet worden blootgesteld aan zonlicht of UV. Bescherm de Hypochlorous Acid ten allen tijde als volgt tegen blootstelling aan licht:
    1. Verwijder het product niet uit de container waarin het door Thoclor Labs wordt geleverd.
    2. Transporteer het product niet in direct zonlicht.
  2. Niet-transparante verpakkingsmateriaal is aangewezen om de stabiliteit van het aanwezige Hypochlorous Acid te beschermen. Het beste type verpakkingsmateriaal is een gecoat glas (zoals de glas waarin het wordt geleverd), omdat het een hoge dichtheid heeft en ook inert is (reageert niet met de inhoud).
  3. Voeg nooit iets toe aan het product of meng het met of in iets anders. Hypochlorous Acid is extreem kwetsbaar. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, stoffen zoals geurstoffen, andere desinfectiemiddelen, oppervlakte actieve stoffen, zuren of basen, oplosmiddelen, kleurstoffen, voedingsstoffen, plantaardig materiaal, metaal, olie, mineralen of enig pesticide. Als een ingrediënt of additief aan het product moet worden toegevoegd, MOET dit eerst worden geverifieerd en getest in ons laboratorium om te verifiëren dat er geen invloed is op de stabiliteit van de HOC l op zowel de korte als de lange termijn. Er kunnen verschillende tests nodig zijn.
  4. Onze producten zijn gemaakt voor specifieke toepassingen in specifieke concentraties. Gebruik een product dat is ontworpen voor een specifiek gebruik niet voor een ander gebruik.
  5. Gooi al het ongebruikte product 12 maanden na opening weg of wanneer de houdbaarheidsdatum is verstreken.
  6. Het product moet worden bewaard bij temperaturen tussen de 4 en 25 graden. Korte perioden (enkele uren tot enkele dagen) van hoge temperaturen (tussen de 25 en 40 graden) zullen het product niet schaden.
error: Content is protected !!