KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Onze waarden

Respecting the Planet & Respecting your Skin

Als trots Zuid-afrikaans biotechnologiebedrijf belooft de GF Skin Serie van Thoclor Labs dat al onze producten volledig natuurlijk, biologisch, vegan, hypoallergeen, alcoholrij, vrij van conserveringsmiddelen en altijd dierproefvrij zijn.

Our Purity Promise

Waardigheid respecteren en herstellen

Bij Thoclor Labs worden we gedreven door een onderliggend ethos van toegewijd zijn aan het respecteren en herstellen van waardigheid op elk niveau.

Iedereen die ooit heeft geleden aan een huidziekte, ernstige of chronische huidaandoening, weet hoe moeilijk het kan zijn om een optimaal mentaal welzijn te behouden als je merkt dat de conditie van je huis is hoe de buitenwereld je ziet of beoordeelt. Wij geloven in het omarmen van huidpositiviteit, maar we geloven ook dat waar je ongemak als gevolg van een huidaandoening kunt verlichten, je dat absoluut moet kunnen!

Door een huidverzorgingsserie te ontwikkelen die een positieve impact en rustgevend effect kan hebben – of in veel gevallen zelfs een omkeringseffect – hopen we dat we een rol kunnen spelen bij het herstellen van de waardigheid van die personen wiens zelfvertrouwen, eigenwaarde of mentale welzijn negatief is beïnvloed door hun huidconditie.

Ondersteuning van projecten voor waardigheidsherstel

We steunen ook het SUBZ Pads ‘Restoring Dignity Project’ dat wasbare en herbruikbare maandverbanden levert aan meisjes in kansarme gemeenschappen. Wat veel mensen niet weten, is dat miljoenen schoolmeisjes in Zuid-Afrika tot 3 maanden per jaar naar school gaan – en in sommige gevallen zelfs stoppen – omdat ze zich geen maandverband kunnen veroorloven tijdens hun cyclus.

Het doel van het project is om het ziekteverzuim en de uitval te verminderen en tegelijkertijd de kansen voor meisjes te vergroten om hun opleiding waardig af te ronden.

Wanneer je een van onze GF Skin Serie producten koopt, gaat een deel van jouw aankoop naar de ondersteuning van dit krachtige initiatief.

Je kan erop vertrouwen dat jouw aankoop ook een waardevolle bijdrage levert aan het ondersteunen van kansarme meisjes, zodat zij hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

error: Content is protected !!