KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

De wetenschap van The Miracle Molecule

We kennen allemaal populaire actieve ingrediënten die, toen we er voor het eerst over hoorden, als vreemd klonken. Denk bijvoorbeeld eens terug aan het moment waarop je voor het eerst hoorde over Hyaluronzuur (HA), alfahydroxyzuren (AHA’s), Retinol (vitamine A-derivaat), bètahydroxyzuren (BHA’s) of zelfs Niacinamide (C6H6N2). Ze zijn zulke alledaagse referenties geworden, je zult er waarschijnlijk niet van opkijken als je er vandaag over hoort.

Toch is Hypochlorous Acid – of HOCl, als we het hebben over de formule – nog relatief onbekend. Bij Thoclor Labs noemen we het liever ‘The Miracle Molecule’. Niet alleen vanwege de bijna wonderbaarlijke voordelen voor alle huidtypen en een scala aan huidproblemen, maar ook omdat het het eigen immuunmolecuul van het menselijk lichaam is.

Gevormd door onze witte bloedcellen, wordt Hypochlorous Acid door het lichaam gebruikt om ontstekingen, infecties en ziekten te bestrijden. Het wordt beschouwd als de belangrijkste bouwsteen waarop de algehele immuniteit en gezondheid van ons lichaam is gebouwd.

Een van de functies van HOCl is het in stand houden van de gezondheid van de huid, maar het speelt ook een rol bij het vertragen van het verouderingsproces. Door gebruik te maken  van de lichaamseigen wijsheid en wetenschap, bootst het de essentie van genezing na door het eigen afweersysteem van de huid en het natuurlijke vernieuwingsproces te ondersteunen.

Thoclor Labs is een biotechnologiebedrijf dat zich inzet om de kracht van de wetenschap te combineren met de wonderen van de natuur. De oplossing die we hebben ontwikkeld om het HOCl-molecuul naar de huid te brengen, is, voor zover we weten, volledig uniek in de wereld.

We gebruiken een gepatenteerde productiemethode die we gedurende meer dan een decennium hebben ontwikkeld en verfijnd. Het resultaat is een absoluut zuivere solution die is samengesteld om alleen water van medische kwaliteit en Hypochlorous Acid te bevatten. Er worden absoluut geen toevoegingen, chemicaliën of sporenelementen aangetroffen in al onze producten en formuleringen, met een garantie dat het HOCl-molecuul in onze solutions tot twee jaar stabiel blijft. Op deze manier krijgt de huid alle beoogde voordelen en kan deze door iedereen van elke leeftijd veilig en overal op het lichaam worden gebruikt.

We beschouwen onszelf als ‘The Home of the Miracle Molecule’ en we zijn gepassioneerd om steeds meer mensen wereldwijd kennis te laten maken met de hoogste kwaliteit en zuiverste vorm van Hypochlorous Acid (HOCl).

error: Content is protected !!