Over de technologie

Wat is Hypochlorous acid?

Hypochlorous acid (HOCl) is ons eigen immuunmolecuul, gevormd door de witte bloedcellen en gebruikt door het lichaam om inflammatie, infecties en ziektes te bestrijden. Het is de steunpilaar van onze immuniteit en algehele gezondheid en helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen.

Er zijn vele producten, die claimen HOCl te bevatten, maar aan de overgrote meerderheid zijn verontreinigers en gifstoffen toegevoegd, die niet goed zijn voor onze gezondheid. Recent onderzoek toont aan, dat de Hypochlorous acid van Thoclor, superieur is aan alle andere geteste producten*.

In 2009 begon Thoclor Labs met de ontwikkeling van buiten het menselijk lichaam geproduceerde, 100% stabiele en zuivere immuunmolecuul HOCl. Om dit te doen, is er een eigen vervaardigingsmethode uitgevonden, die voor een medisch zuivere oplossing zorgt, die 2 jaar goed blijft.

Deze unieke vervaardigingsmethode levert een hoogwaardige, uiterst veilige oplossing, die het algehele welzijn van mensen ten goede komt door hun natuurlijke immuniteit sterk te ondersteunen.