KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Over Ons

Thoclor Labs is een biotechnologiebedrijf dat zich inzet om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de hoogste kwaliteit en zuiverste vormen van Hypochlorous Acid (HOCl).

Hypochlorous Acid – of HOCl, als we het hebben over de formule – is nog relatief onbekend als actief ingrediënt in huidverzorging. Bij Thoclor Labs noemen we het liever ‘The Miracle Molecule’. Niet alleen vanwege de bijna wonderbaarlijke voordelen voor alle huidtypen en een scala aan huidproblemen, maar ook omdat het het eigen immuunmolecuul van ons lichaam is. Thoclor Labs is erin geslaagd de kracht van de wetenschap te combineren met de wonderen van de natuur om deze GF Skin Serie aan te bieden.

We ontwikkelen en produceren ’s werelds meest geavanceerde huidverzorgingsbehandelingen en revolutionaire producten.

Er zijn veel solutions die beweren HOCl te bevatten. De overgrote meerderheid is echter gevuld met verontreinigingen en gifstoffen die niet goed zijn voor onze gezondheid. Recent onderzoek toont aan dat de Hypochlorous Acid van Thoclor superieur is aan alle andere geteste producten*.

In 2009 begon Thoclor Labs met het perfectioneren van het proces om 100% stabiele en zuivere HOCl solutions met immuun moleculen buiten het menselijk lichaam te maken. Om dit te doen, hebben we een gepatenteerde productiemethode uitgevonden die een medisch zuivere solution produceert die twee jaar buiten het lichaam stabiel kan blijven.

Onze unieke productiemethode levert een uiterst veilige solution van hoge kwaliteit op, die de algehele gezondheid, het welzijn en de genezing van de huid enorm ten goede komt.

Lees hier meer over de voordelen van ‘The Miracle Molecule’. Als je wilt weten waar Thoclor Labs en onze GF Skin Serie voor staan, kun je hier meer te weten komen over onze waarden.

Onze Oprichters

Onze Oprichters

Hendrik Roos is mede-oprichter en technisch directeur bij Thoclor Labs Zuid-Afrika

Hendrik ROOS

Mede-oprichter, Technisch Directeur

Onderzoeker en medisch opgeleide uitvinder van de gepatenteerde Hypochlorous Acid, die in de producten wordt gebruikt. Hendrik Roos is ook de oorspronkelijke ontwikkelaar van Nimue.

Stuart Russell is mede-oprichter en algemeen directeur bij Thoclor Labs Zuid-Afrika

Stuart RUSSELL

Mede-oprichter, Algemeen Directeur

In de VS opgeleide sales professional met 35 jaar wereldwijde ervaring in sales, marketing en het managen van multinationale bedrijven.

Cat Russell by Thoclor Labs

Catherine RUSSELL

Operationeel Manager

Meer dan 15 jaar ervaring in IT en web development. Zorgt voor alles achter de schermen en de klantenservice.

error: Content is protected !!