KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Zeg vaarwel tegen acne

De wetenschappelijke Behandeling om op natuurlijke wijze van acne af te komen

 

Zeg vaarwel tegen acne door een paar eenvoudige aanpassingen in je huidverzorgingsroutine.


Wat veroorzaakt acne?

 1. Een toename van het aantal dode huidcellen: Dit zorgt ervoor dat de talgklieren verstopt raken en vervolgens worden geïnfecteerd met een bacterie die C. acnes wordt genoemd. GF2 normaliseert de functie van de cellen en stopt een overmatige ophoping van dode huidcellen, waardoor de kans op verstopping van de talgklieren wordt verkleind. Geblokkeerde talgklieren die geïnfecteerd zijn, resulteren in puistjes.
 2. Een toename van de hoeveelheid talg die wordt geproduceerd: Hormonale veranderingen (meestal in de puberteit, rond de zwangerschap of vlak voor de menstruatie) zorgen ervoor dat de talgklieren in de huid meer talg produceren. Bij jongens in de puberteit is deze talg dikker door extra testosteron, wat de acne kan verergeren. Het haarzakje dat verbonden is met de talgklier wordt geblokkeerd met deze talg, waardoor bacteriën worden gevangen en acne wordt veroorzaakt. Wanneer je GF2 dagelijks gebruikt, zullen de talgklieren weer normaal gaan functioneren.
 3. Meer inflammatie staat gelijk aan aanhoudende acne: Inflammatie betekent dat acne niet geneest, de ontsteking moet eerst onder controle worden gehouden om de huid te laten genezen. Het Hypochlorous Acid in onze GF2 heeft een krachtig ontstekingsremmend effect, wat zeer gunstig is gebleken bij de behandeling van acne.

Hoe onze GF2 Skin Serie helpt acne om te keren

 1. Vernietigt ziektekiemen: Hypochlorous Acid (HOCl) is zeer antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend, wat verantwoordelijk is voor het vermogen van onze HOCl om chronische of inflammatoire huidaandoeningen zoals acne te behandelen.
 2. Normaliseert de functie van huidcellen: dit verkleint de kans dat de talgklieren in de eerste plaats geblokkeerd worden door dode huidcellen, waardoor verdere acne wordt geminimaliseerd.
 3. Herstart de huidfunctie: GF2 helpt de follikels en klieren schoon te houden door overtollig talg die de huid blokkeert te verminderen.
 4. Vermindert inflammatie: onze ‘Miracle Molecule’ helpt eventuele ontstekingen in de huid te verzachten. Inflammatie is een van de redenen waarom acne aanhoudt, daarom is het elimineren van ontstekingen van cruciaal belang voor de huid om te genezen.
 5. Vermindert roodheid en pijn: de resultaten van het gebruik van GF2 zijn meestal snel te zien. Binnen enkele dagen zul je minder roodheid en pijn opmerken.

Kan de GF Skin Serie cystische acne behandelen?

Bij cystische acne zijn de klieren op een zeer diep niveau geblokkeerd en moeten ze dus eerst worden gedeblokkeerd voor de beste resultaten. Cystische acne moet worden gecombineerd met acnetherapie of peelings om de beste resultaten te bereiken.

We raden drie medium diepe peelings aan met tussenpozen van 2 tot 4 weken die door een getrainde huidprofessional worden uitgevoerd. Combineer dit met de GF1 Aftercare voor genezing. Zodra de kuur is voltooid en de huid volledig is genezen en hersteld, schakel je terug naar dagelijks gebruik van de GF2.

Blijf GF2 in de ochtend en avond gebruiken om ervoor te zorgen dat het stratum corneum niet opnieuw dikker wordt. Dit voorkomt dat de klieren verstopt raken. GF2 zal ook de C. acnes bacterie onder controle houden.

Voor nog betere resultaten

 • Combineer met een reiniger: Gebruik een reiniger met een licht zure pH in plaats van een stuk zeep. Het gebruik van de juiste producten zorgt ervoor dat de pH van de huid op een ideaal niveau is.
 • Houd vast aan een gezond dieet: Het eten van een gevarieerd dieet kan acne helpen beheersen en jou helpen gezond te blijven. Minder suikerrijke voedingsmiddelen, zuivelproducten, fastfood, roken en alcohol.
 • Wees zacht voor de huid: Het is verleidelijk, maar een puistje uitknijpen zal niet noodzakelijkerwijs het probleem oplossen en het natuurlijke genezingsproces van je lichaam vertragen Ons advies is om puistjes met rust te laten en de GF2 zijn werk te laten doen.

Probeer GF2 vandaag nog en begin je reis naar een gelukkige, gezondere huid!

error: Content is protected !!