Zeg vaarwel tegen acne* VOOR ALTIJD!

De wetenschappelijke behandeling om op een natuurlijke wijze van acne af te komen

 • Eenvoudig te gebruiken, past moeiteloos in de bestaande dagelijkse huidverzorgingsroutine

 • Bekijk de resultaten en zie het verschil

 • Resultaten, waar je trots op kunt zijn

 • Een natuurlijk product zonder bijwerkingen, dus geen extra zorgen!

Acne wordt snel verbeterd met GF2 van Thoclor Labs

Zilke

20 jaar oud

"Ik heb GF2 4 weken lang gebruikt en binnen 48 uur begon het mijn acne op te ruimen. Ik gebruik het twee keer per dag."

Krachtig en makkelijk in gebruik!

Spray twee keer per dag op een schone huid. 

Jess

15 jaar oud

"Ik heb echt het gevoel dat het mijn huid heeft geholpen, vooral bij puistjes (het heeft echt geholpen om het te gebruiken nadat ik mijn gezicht heb gewassen na het sporten, en het dan toe te passen, ik vond dat dit het beste werkte, om puistjes te voorkomen). Mijn huid is nu veel helderder! Geweldig product."

Dus, hoe neem je vanaf vandaag afscheid van acne?

Wij van Thoclor Labs zijn hardcore wetenschappers, die producten hebben ontwikkeld om brandwonden op de huid op natuurlijke wijze te genezen. We hebben een methode ontwikkeld voor het versterken van de natuurlijke chemische stof, die elke vorm van huidletsel helpt genezen. En dat is ons gelukt - stel je nu eens voor wat dit zal kunnen betekenen voor puistjes.

GF2 helpt op de volgende manier een einde te maken aan acne:

 • Vernietigt ziektekiemen

  De HOCl in ons product doodt de vervelende C. acnes, dat alle ellende veroorzaakt.

 • Verwijdert dode huidcellen

  Het vermindert de kans, dat talgklieren worden geblokkeerd door dode huidcellen, waardoor toekomstige uitbraken worden voorkomen.

 • Geeft de huidfuncties een boost

  De overmatige talgproductie van de huid, wordt teruggebracht op een normaal niveau om follikels en klieren weer helder te houden.

 • Vermindert ontstekingen

  Ons gespecialiseerde molecuul kalmeert elke ontsteking in de huid. We weten dat inflammatie een van de boosdoeners is bij acne, dus het elimineren ervan helpt verspreiding van acne te voorkomen.

 • Stopt roodheid en pijn

  Acne kan enorm pijnlijk zijn en roodheid veroorzaken. Zodra je begint met het gebruik van GF2, verdwijnt de roodheid en ook de pijn. Dat is DUBBEL WINST!

GF2 Skin Rejuvenation is een natuurlijke manier om acne en een probleemhuid aan te pakken

Cystische acne of zeer diepe acne zal moeten worden gecombineerd met een TCA-peeling voor de beste resultaten. Wij raden 3 medium peelings aan, steeds met 2 weken ertussen, bij een getrainde professional of huidtherapeut. Combineer deze behandeling voor de genezing met onze GF1 Aftercare. Bij cystische acne zijn de klieren op een zeer diep niveau geblokkeerd en moeten voor de beste resultaten eerst gedeblokkeerd worden.

Zodra de peelingkuur is voltooid en de huid volledig is genezen en hersteld, schakel je over naar GF2. Blijf GF2 voor onderhoud, elke dag, twee keer per dag, gebruiken. Dit zorgt ervoor, dat het epitheel niet dikker wordt en het voorkomt, dat de klieren weer geblokkeerd raken. GF2 houdt ook de C. acnes- bacteriën onder controle.

Voor nog betere resultaten...

 • Combineer met een vloeibare reiniging

  Vervang dat stuk zeep door een vloeibare reiniging met een licht zure pH. Dit zorgt ervoor, dat de pH op het juiste niveau komt (geloof ons, het helpt).

 • Houd je zoveel mogelijk aan een gezond dieet

  Alles met mate. Dus minder suiker, vetrijk voedsel, zuivel, roken en alcohol.

 • Wees voorzichtig met de huid

  Ja, we weten dat het verleidelijk is te pulken, pukkeltjes uit te knijpen of te scrubben. Maar wrijven en scrubben zal het alleen maar erger maken. Ons advies is om de ontstekingen met rust te laten en onze ‘miracle mist’ het werk laten doen.

En tenslotte, een klein beetje wetenschap. Wat is de oorzaak van acne?

 • Een toename van de hoeveelheid dode huidcellen

  Dit zorgt ervoor dat de talgklieren geblokkeerd raken. De talg bouwt zich op en raakt besmet met een bacterie genaamd C. acnes. Dit veroorzaakt, zoals we het noemen een puistje. GF2 stopt de extra dode huidcellen, zodat je dit eerste probleem kunt voorkomen.

 • Een overmatige talgproductie

  Hormonale veranderingen (normaal gesproken in de puberteit, rond de zwangerschap of net voor de menstruatie) zorgen ervoor, dat de talgklieren in de huid meer talg aanmaken. Bij tienerjongens is de talg dikker als gevolg van extra testosteron, wat het nog erger kan maken. Het haarzakje aangesloten op de talgklier wordt geblokkeerd met talg en trekt bacteriën aan, waardoor puistjes ontstaan. Onze GF2 kalmeert de talgklieren en zorgt dat ze op een normale manier functioneren.

 • Meer inflammatie betekent meer acne

  Zoals gezegd, het lijkt erop dat inflammatie meer acne veroorzaakt in plaats van dat de acne de inflammatie veroorzaakt (dat is wat de geleerden eerder dachten). Die vervelende C. acnes lijken ook graag op te trekken met inflammatie en dat maakt de algehele situatie erger. Gelukkig is GF2 geen fan van inflammatie en gaat het de ontstekingen tegen, terwijl het zich richt op de infectie en bacteriën.

Fase 1 van een puistje - Thoclor Labs

Een gezonde follikel

Fase 2 van een puistje - Thoclor Labs

Klier raakt geblokkeerd

Talg begint zich op te stapelen

Fase 3 van een puistje - Thoclor Labs

Er treed infectie op

C. acnes veroorzaakt een puistje

Fase 4 van een puistje - Thoclor Labs

De follikel scheurt

Het resultaat van een met vloeistof gevulde pustel