KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

FAQs

Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents

  Over het gebruik van Thoclor’s Hypochlorous Acid

  GF1 Aftercare is ontwikkeld voor Gebruik op de huid bij behandelingen. De concentratie Hypochlorous Acid in deze formulering is hoger dan die in onze GF2 – met name omdat GF1 ontworpen is om de huid vóór de behandeling te desinfecteren – en om complicaties te minimaliseren, ontstekingen te verminderen en genezing na de behandeling te ondersteunen.

  Zodra de huid is hersteld moet je tot de volgende behandeling terugschakelen naar GF2 voor dagelijks gebruik. GF2 heeft de juiste concentratie om elke dag te gebruiken. Het helpt bij het verminderen van subklinische ontstekingen op de huid als gevolg van milieu-invloeden en helpt bij ontstekingen en huidaandoeningen zoals rosacea en acne.

  Lees meer over het specifieke gebruik van GF1 en GF2.

  Over Hypochlorous Acid

  De Hypochlorous Acid oplossing van Thoclor Labs bestaat uit een mengsel van Hypochlorous Acid (wetenschappelijke formule: HOCl) en water. Hypochlorous acid is een zeer gespecialiseerd molecuul, dat onder normale omstandigheden wordt vervaardigd door de witte bloedcellen in het menselijk lichaam en is verantwoordelijk voor onze immuniteit. Het heeft een belangrijke rol bij het reguleren van ontstekingsprocessen in het lichaam en speelt een centrale rol bij wondgenezing. Thoclor Labs heeft een uniek proces ontwikkeld om Hypochlorous Acid buiten het menselijk lichaam te vervaardigen. Wij maken geen gebruik van de gebruikelijke geëlektrolyseerde zout-wateroplossing, zoals vaak wordt toegepast door anderen.

  Het resultaat van onze methode is een oplossing met een hoge concentratie zonder de verontreinigingen, die ontstaan bij het gebruik van de zoutmethode.

  Over andere ontsmettingsmiddelen

  Natriumhypochloriet (NaClO, of algemeen bekend als bleekmiddel) is een chloorverbinding, die het meest wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel. Maar als methoden worden ontwikkeld (zoals de methode ontdekt door Thoclor Labs) om Hypochlorous Acid te vervaardigen buiten het menselijk lichaam, is Hypochlorous Acid uiteindelijk het enige molecuul, dat wordt gebruikt om wonden, oppervlakken, watersystemen, luchtruimten, etc. te desinfecteren. Dit is te wijten aan het feit, dat Hypochlorous Acid 100 keer dodelijker is voor ziektekiemen dan hypochloriet en het totaal niet giftig is, terwijl hypochloriet veel bekende toxische bijwerkingen in het menselijk lichaam heeft.

  Thoclors Hypochlorous Acid bevat geen bleekmiddel NaOCl.

  Over bacteriën, pathogenen, bacteriën, virussen, schimmels, sporen & micro-organismen

  Thoclors Hypochlorous Acid kan biofilm met succes verwijderen en is een zeer effectief ontsmettingsmiddel tegen bacteriën, virussen, ziekteverwekkers en -kiemen, sporen, algen, gist en schimmels.

  Omdat Hypochlorous Acid het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam is, doodt het niet de normale bacteriën (het goede microbioom), die verantwoordelijk zijn voor de fysiologische processen van het menselijk lichaam.

  Bacteriën zijn ééncellige levende organismen, die overal, in elke habitat op aarde aanwezig zijn. Ze zijn zowel schadelijk als nuttig voor het milieu en dieren, inclusief mensen. Sommige bacteriën fungeren als ziekteverwekkers en veroorzaken ziektes.

  Over toxiciteit, cytotoxiciteit, acute toxiciteit, chronische toxiciteit, genotoxiciteit

  Van Hypochlorous Acid is bewezen, dat het niet giftig is voor dieren, insecten en mensen. De Hypochlorous Acid van Thoclor is nooit op dieren getest, maar er zijn tal van gepubliceerde gegevens, die verwijzen naar de veiligheid van Hypochlorous Acid in meerdere dierstudies.

  Toxiciteit is een meeteenheid voor de mate waarin iets giftig is.

  error: Content is protected !!