KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Voordelen van onze Hypochlorous Acid

Hypochlorous acid – of HOCl, als we het hebben over de molecuulformule – is nog relatief onbekend als actief ingrediënt voor huidverbetering. Bij Thoclor Labs noemen we het liever ‘The Miracle Molecule’. Niet alleen vanwege de bijna wonderbaarlijke voordelen voor alle huidtypen en een scala aan huidproblemen, maar ook omdat het het eigen immuunmolecuul is van het menselijk lichaam.

Algemene voordelen van The Miracle Molecule

 • Hypochlorous Acid (HOCl) wordt in het lichaam geproduceerd als een natuurlijk voorkomende verbinding door onze witte bloedcellen. Het is een essentieel onderdeel van ons aangeboren immuunsysteem en een integraal onderdeel van de immuunrespons van ons lichaam.
 • In het lichaam werkt HOCl om cellen af te breken die infecties of ontstekingen veroorzaken door het membraan en het DNA van de schadelijke cel te vernietigen. Op die manier stopt het het replicatie- of groeiproces van die schadelijke cellen.
 • Buiten het lichaam doodt HOCl ook gevaarlijke micro-organismen, waardoor het effectief is tegen bacteriën, virussen en schimmels.
 • Vanwege zijn natuurlijke oorsprong in het immuunsysteem van het lichaam, is HOCl geschikt voor alle huidtypen, evenals de gevoelige huid of de huid die wordt aangetast door zeer specifieke of chronische aandoeningen.
 • Als je het eenmaal begint te gebruiken, kan het helpen om acne te verminderen, eczeem te verzachten, huidveroudering om te keren, de huid te beschermen tegen giftige omgevingsinvloeden, de vorming van toekomstige littekens te verminderen, bacteriën te bestrijden en de huid te reinigen.
 • Het helpt ziekteverwekkers te bestrijden en infecties te vernietigen zonder het beschermende microbioom van de huid te beschadigen of verstoren.
 • Het helpt bij het behandelen en voorkomen van dermatitis, veroorzaakt door het dragen van mondmaskers.
 • Onze Hypochlorous Acid kalmeert en ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie, ontstekingen en gevoeligheid na behandelingen. Dit alles terwijl het ook gericht is op het verminderen van veroudering, rimpels, acne en hyperpigmentatie.

De wonderbaarlijke voordelen voor jouw huid

 • Indien correct vervaardigd is HOCl uitzonderlijk stabiel als actief ingredient. Dit vereenvoudigt en versterkt op zijn beurt de levering aan alle lagen van de huid, waardoor maximale voordelen worden gegarandeerd.
 • De kwaliteit van de productformulering is belangrijk, omdat de optimale werking van HOCl ook afhangt van de juiste pH. Onze GF Skin Serie garandeert een pH van 5.6, wat het perfecte niveau is om de gezondheid van de huid te behouden en het microbioom te beschermen.
 • Hypochlorous Acid is zeer antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend. Het is ook een uitstekende ontstekingsremmer met immuunmodulerende effecten, dat verantwoordelijk is voor het vermogen van HOCl om chronische of inflammatoire huidaandoeningen zoals acne, psoriasis, eczeem, atopische- en seborroische dermatitis te behandelen (gekenmerkt doordat het immuunsysteem van het lichaam de huid aanvalt).
 • De GF1 Aftercare wordt door huidprofessionals en dermatologen gebruikt om niet alleen de huid voor te bereiden op een behandeling, maar ook om het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen na esthetische behandelingen te vergroten. De ontstekingsremmende eigenschappen van GF1 helpen de huid bij elke genezing. De Hypochlorous Acid in GF1 kan ook de beoogde resultaten van behandelingen verbeteren. Je kan hier meer lezen over het doel van ontstekingen na een behandeling, en waarom GF1 ideaal is als aanvullend product voor en na een behandeling.
 • De Hypochlorous Acid in onze GF2 kalmeert en ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie, ontstekingen en gevoeligheden, terwijl veel van deze oorzaken van huidveroudering worden weggenomen. Regelmatig gebruik van Hypochlorous Acid zoals onze GF2 Skin Rejuvenation of GF2 For Him biedt veel voordelen: huidcellen gaan vanzelf weer normaal functioneren, terwijl collageen-, elastine- en melaninevorming weer optimaal functioneert. Bij dagelijks gebruik merk je een gladdere en tolerantere huid, een egalere teint, minder rimpels en, in het geval van een gevoelige huid, minder blozen of roodheid.

Of het nu gaat om het behouden van een gezonde en jeugdige huid; het verjongen van de huid die tekenen van milieuschade en veroudering vertoont; de huid herstellen naar een optimalte gezondheid wanneer aanhoudende huidaandoeningen een dagelijkse realiteit zijn; of om het vermogen van de huid om zichzelf te genezen na behandelingen te stimuleren, onze GF Skin Serie maakt het mogelijk om het uiterlijk, de gezondheid en het functioneren van de huid op natuurlijke wijze te transformeren.

error: Content is protected !!