KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Waarom “the Miracle Molecule”?

We kennen allemaal populaire actieve skincare ingrediënten die, toen we er voor het eerst over hoorden, volledig vreemd klonken. Denk bijvoorbeeld eens terug aan het moment waarop je voor het eerst hoorde over hyaluronzuur (HA), alfahydroxyzuren (AHA’s), retinol (vitamine A derivaat), bètahydroxyzuren (BHA’s) of zelfs niacinamide (C6H6N2). Ze zijn zulke alledaagse ingrediënten in skincare geworden, je zal er niet meer versteld van staan als je er over hoort.

Toch is Hypochlorous Acid – of HOCl, als het hebben over de molecuulformule – nog relatief onbekend. Bij Thoclor Labs noemen we het liever "The Miracle Molecule". Niet alleen vanwege de bijna wonderbaarlijke voordelen voor alle huidtypen en een scala aan huidproblemen, maar ook omdat het het lichaamseigen immuunmolecuul is.

Gevormd door onze witte bloedcellen, wordt Hypochlorous Acid door het lichaam gebruikt om ontstekingen, infecties en ziektes te bestrijden. Het wordt beschouwd als de belangrijkste bouwsteen waarop de algehele immuniteit en gezondheid van ons lichaam is gebouwd.

Een van de functies is het in stand houden van de gezondheid van onze huid, maar ook het vertragen van het verouderingsproces. Door gebruik te maken van de lichaamseigen wijsheid, bootst het de essentie van het genezingsproces na, door het eigen afweersysteem van de huid en het natuurlijke vernieuwingsproces te ondersteunen.

Hypochlorous Acid wordt in de medische industrie gebruikt sinds het meer dan een eeuw geleden werd ontdekt door een chemicus. Tijdens de eerste wereldoorlog werd het onder medici populair om veldwonden te behandelen. Sindsdien wordt het gebruikt als algemeen ontsmettingsmiddel en voor wondverzorging in verschillende medische settingen.

Om het echter te kunnen gebruiken in de huidige solutions die geschikt zijn voor huidverzorging, is een exacte wetenschap vereist. Per definitie zal het HOCl molecuul altijd zuiver zijn, maar de vloeibare solutions zijn dat vaak niet, omdat ze van nature verontreinigingen bevatten. Wanneer dit gebeurt, wordt de verbazingwekkende genezende kracht van HOCl aangetast, vanwege de giftige aard van deze verontreinigingen. Ons onderzoek toonde aan dat de meest voorkomende productiemethoden resulteren in onzuivere solutions, die de impact en stabiliteit van dit wondermolecuul enorm belemmeren.

Bij Thoclor Labs zijn we in eerste instantie uitvinders, dus hebben we onszelf uitgedaagd. We zijn opzoek gegaan naar een manier om de helende voordelen van het HOCl molecuul te benutten en de bijna wonderbaarlijke effecten ervan toegankelijk te maken voor iedereen die opzoek is naar een eenvoudige huidverzorgingsoplossing die echt werkt en zijn beloften nakomt. Het resultaat is dat ons eigen gepatenteerde productieproces ervoor zorgt dat onze GF Skin-serie alleen HOCl en water van farmaceutische kwaliteit bevat (met andere woorden, dat absoluut geen additieven, verontreinigingen of toxines bevat), dat ideaal is voor gebruik op de huid.

Dit stelt ons in staat om met vertrouwen te beweren dat de formulering van medische kwaliteit die we gebruiken in onze GF Skin-serie, om de voordelen van Hypochlorous Acid aan jouw huid te bieden, de zuiverste, meest stabiele en hoogste kwaliteit biedt die overal ter wereld beschikbaar is. Je kan verzekerd zijn van een 100% volledig natuurlijke formule die het algehele welzijn van de huid ondersteunt bij schadelijke milieu-invloeden, nazorg bij invasieve behandelingen, irritatie, gevoeligheid en inflammatie.

Nu u weet wat onderchlorigzuur (HOCl) is en waarom het zo'n belangrijk actief bestanddeel is in onze GF Skin Series-lijn, gaan we dieper in op alle voordelen die deze wondermolecule voor u heeft.

 • Hypochlorous Acid wordt in het lichaam geproduceerd als een natuurlijk voorkomende verbinding door onze witte bloedcellen. Het is een essentieel onderdeel van ons aangeboren immuunsysteem en een integraal onderdeel van het immuunrespons van ons lichaam.
 • In het lichaam werkt HOCl om cellen af te breken die infecties of inflammatie veroorzaken door het membraan en het DNA van de schadelijke cel te vernietigen. Op die manier stopt het het replicatie- of groeiproces van die schadelijke cellen.
 • Buiten het lichaam doodt HOCl ook gevaarlijke micro-organismen, waardoor het even effectief is tegen bacteriën, virussen en schimmels.
 • Vanwege de natuurlijke oorsprong in het immuunsysteem van ons lichaam, is HOCl geschikt voor alle huidtypen, evenals de gevoelige huid of de huid die is aangetast door chronische huidaandoeningen.
 • Als je het eenmaal begint te gebruiken kan het helpen om acne te verminderen, eczeem te verzachten, huidveroudering om te keren, te beschermen tegen giftige stoffen uit de omgeving, de vorming van toekomstige littekens te verminderen, bacteriën te bestrijden en de huid te reinigen.
 • Het helpt ziekteverwekkers te bestrijden en infecties op de huid te vernietigen, zonder ons beschermende microbioom te beschadigen of te verstoren.
 • Het helpt bij het behandelen en voorkomen van dermatitis (maskne), veroorzaakt door het continu dragen van mondmaskers.
 • Onze Hypochlorous Acid formuleringen kalmeren en ondersteunen de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie, inflammatie en ter nazorg na invasieve behandelingen. Dit alles terwijl het ook gericht veroudering, rimpels, acne en hyperpigmentatie vermindert.

We hebben nu dus uitgelegd wat onderchlorigzuur (HOCl) is en waarom deze relatief onbekende werkzame stof meer aandacht verdient. We hebben ook gekeken naar enkele van de algemene voordelen van HOCl. Hieronder wordt dieper ingegaan op de specifieke voordelen voor de huid:

 • Wanneer HOCl correct en onder medische omstandigheden wordt vervaardigd, is het uitzonderlijk stabiel als actief ingrediënt. Dit vereenvoudigt en versterkt op zijn beurt de levering aan alle huidlagen, waardoor maximale voordelen worden gegarandeerd.
 • De kwaliteit van de productformulering is belangrijk, omdat de optimale werking van HOCl ook afhangt van de juiste pH-waarde. Onze GF Skin-serie garandeert en pH van 5.6, wat het perfecte niveau is om de gezondheid van de huid te behouden en het microbioom te beschermen.
 • Hypochlorous Acid is zeer antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend. Het is ook een uitstekende ontstekingsremmer met immunomodulerende effecten, wat verantwoordelijk is voor het vermogen van HOCl om chronische of inflammatoire huidaandoeningen zoals acne, psoriasis, eczeem, atopische dermatitis en seborroїsche dermatitis te behandelen (gekenmerkt doordat het immuunsysteem van ons lichaam zich aan de huid hecht).
 • Het GF1 assortiment wordt gebruikt door dermatologen en huidspecialisten. Niet alleen om de huid voor te bereiden op een behandeling, maar ook om het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen na een esthetische behandeling te vergroten. De ontstekingsremmende eigenschappen zijn geweldig om de huid te helpen bij elke postoperatieve genezing.
 • Onze Hypochlorous Acid formulering kalmeert en ondersteunt de natuurlijke afweer van de huid tegen irritatie, inflammatie en ter nazorg na invasieve behandelingen en pakt tegelijkertijd veroudering en ontstekingen in de huid aan.
 • Later deze week zullen we delen hoe we heel specifiek zijn geweest in onze aanpak om ervoor te zorgen dat elk product binnen onze GF Skin-serie jouw huid kan ondersteunen. Inmiddels zou je moeten begrijpen waarom de GF Skin-serie niet zomaar een huidverzorgingsproduct is – dit is de helende wetenschap van je huid, gevangen in een gezichtsnevel.

Als trots biotechnologiebedrijf belooft de GF Skin-serie van Thoclor Labs dat al onze producten volledig natuurlijk, biologisch, veganistisch, hypoallergeen, alcoholvrij, vrij van conserveringsmiddelen en altijd dierproefvrij zijn. We zijn gepassioneerd over het combineren van de kracht van de wetenschap met de wonderen van de natuur om het uiterlijk, de gezondheid en het functioneren van jouw huid volledig natuurlijk te transformeren.

error: Content is protected !!