KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Wat heeft onze GF Skin Series te bieden?

We hebben sinds de lancering talloze vragen gehad over onze GF1 en GF2 producten. Veel mensen vragen of de producten zullen werken voor hun specifieke huidproblemen. Anderen willen graag meer weten over de producten in het algemeen en natuurlijk hoe ze die moeten gebruiken.

Zoals je op onze website kunt zien, bieden we momenteel twee producten aan in ons huidverzorgingsassortiment, namelijk GF1 en GF2. Beide zijn ontworpen als aanvulling op je bestaande huidverzorgingsregime. Beide bevatten onze gepatenteerde hypochlorous oplossing (HOCl) - in wezen het lichaamseigen immuunmolecuul in een pure en stabiele vorm.

Wat zijn de belangrijkste effecten van HOCl's op het menselijk lichaam en de huid?

HOCl is een zeer gespecialiseerd molecuul dat onder normale omstandigheden, wordt geproduceerd door de witte bloedcellen in het menselijk lichaam en wat verantwoordelijk is voor onze immuniteit. Het is ook erg belangrijk bij het reguleren van het ontstekingsproces van het lichaam en speelt een centrale rol bij wondgenezing.

Dus wanneer het plaatselijk op uw huid wordt aangebracht:

 1. Is het het krachtigste ontsmettingsmiddel tegen ziektevormende micro-organismen.
 2. Heeft het een zeer effectief ontstekingsremmend effect. Telkens wanneer het op een wond wordt aangebracht, vermindert het niet alleen pijn, maar ook roodheid geassocieerd met ontsteking en zwelling.
 3. Is het een krachtig wondhelend middel - wonden genezen in een fractie van de tijd.
 4. Vernietigt het biofilm en doodt snel de ziekteverwekkers, die mogelijk door die biofilm worden beschermd.
 5. Stopt het het bloeden bij een acute wond.
 6. Heeft krachtige huidverjongingseffecten.

Meer gedetailleerde informatie is ook te vinden bij onze veel gestelde vragen, maar laten we het nu hebben over onze producten, wanneer we ze moeten gebruiken en wat je ervan kunt verwachten.

GF1 Aftercare

GF1 is bedoeld voor degenen onder jullie, die hun huid manipuleren. Wat bedoelen we met manipulaties? Alles van waxen tot laserbehandelingen, van peeling tot needling en dermabrasie. GF1 werkt als een ontsmettingsmiddel voorafgaand aan de behandeling van je huid. Na de behandeling zal de regelmatige toepassing van GF1 pijn en ontstekingen verminderen en tegelijkertijd de genezing bevorderen. Het zorgt ook voor een veel lager risico op post inflammatoire hyperpigmentatie (vooral belangrijk bij een donkere huidskleur) met verminderde kans op infectie, littekens, dermatitis en het bestrijdt langdurige roodheid.

GF2 Skin Rejuvenation

Het is de bedoeling, dat je GF2 elke dag gebruikt. Het is ontworpen als aanvulling op je bestaande huidverzorgingsroutine. We weten allemaal, dat de intrinsieke veroudering van onze huid onvermijdelijk is. Er is echter iets, dat ons veel sneller veroudert dan tijd, namelijk de zon en het milieu. Deze omgevingsfactoren zorgen ervoor, dat je huid en daardoor jij, er ouder uitziet dan je leeftijd.

Door milieuschade aan de huid wordt de epidermis dunner en dat betekent, dat deze gemakkelijker wordt beschadigd. De epidermis wordt ook ruwer, droger en begint fragmentarisch te worden als gevolg van schade door de zon. Tegelijkertijd wordt de dermis dunner en minder elastisch, waardoor je rimpels krijgt. De dunner wordende dermis in combinatie met een langdurige ontsteking in de huid zorgt ervoor, dat kleine bloedvaten zichtbaarder worden, waardoor je er meer rood uitziet. Een verlies van water in de dermis leidt tot uitdroging, pigmentatie wordt een groter probleem en uiteindelijk kan huidkanker zich beginnen te vormen.

Een onderzoek in Stanford, VS, heeft aangetoond dat HOCl (zoals dat  wordt gevonden in GF2) de volgende huidverjongingseffecten heeft:

 • Vermindert het dunner worden van de epidermis
 • Vertraagt de omloopsnelheid van de epidermale cellen
 • Vermindert het DNA-hersteleiwit (dat toeneemt met de leeftijd)
 • Vermindert ontstekingen in de huid
 • Maakt bij regelmatig gebruik milieuschade in de huid ongedaan
 • Verbetert atopische dermatitis (eczeem)
 • Omdat HOCl een antibacterieel en ontstekingsremmend effect heeft, is het ook gunstig bij de behandeling van acne en rosacea.

Wat kun je dus verwachten als je de producten gaat gebruiken?

De effecten van GF1

De huid voelt verfrist aan, omdat de spray de huid helpt afkoelen en hydrateren, terwijl het pijn en ontstekingen vermindert. Terwijl de GF1 droogt, voelt de huid glad aan.

Roodheid, pijn en zwellingen in de huid nemen zeer snel af (we raden je aan om GF1 de eerste dag één keer per uur aan te brengen en daarna ongeveer drie keer per dag totdat je huid volledig is genezen). We raden je ook aan de eerste paar dagen geen andere cosmetische producten, foundation, etc. te gebruiken terwijl de huid geneest.

GF2 mag niet worden gebruikt als je GF1 gebruikt. Zodra je huid is genezen of de fles leeg is, kun je je normale gebruik van GF2 's ochtends en' s avonds hervatten.

De korte termijneffecten van GF2

Bij het aanbrengen voelt de huid verfrist aan. Tijdens het drogen voelt de huid glad en een beetje strakker aan.

Het strakke gevoel van de huid kan enkele minuten tot uren aanhouden. Je huid zal echter glad aanvoelen.

Binnen een dag beginnen pigmentatievlekken en verkleuring in de huid er lichter uit te zien. Deze algemene verbetering helpt de huid er onmiddellijk jonger uit te zien. Tijdens de eerste paar dagen van gebruik blijft de huid er lichter uitzien.

Na een week gebruik kunnen aandoeningen, zoals milde acne en rosacea. verbetering laten zien.

De lange termijneffecten van GF2

Huidverjongingseffecten zullen aanzienlijk langer in de huid zichtbaar zijn. De huid wordt alleen fysiek jonger als het HOCl-immuunmolecuul regelmatig gedurende een langere periode wordt aangebracht. Dit geeft je verjonging van de huid in de ware betekenis van het woord.

Een jongere huid heeft bepaalde objectieve en subjectieve kenmerken. Andere mensen zullen merken, dat je een gezondere huidskleur hebt met minder rimpels en fijne lijntjes en dat de teint van je huid er egaler uitziet. Er kan een algemene lichtere kleur van de huid worden opgemerkt. Omdat we elke dag naar onze eigen gezichten kijken, merken we de veranderingen niet altijd op als ze zich voordoen. Ze kunnen te geleidelijk zijn om te observeren, maar andere mensen zullen het opmerken en hierop reageren.

Na een paar weken kan er een tijdelijke periode zijn, waarin je merkt dat je last hebt van puistjes. Hoe komt dat? Bij veroudering wordt de dode cellaag bovenop je huid na verloop van tijd dikker, waardoor talgklieren worden geblokkeerd. Als deze verstopt raken, vormt zich een ophoping van talg in deze klieren. Zodra je het HOCl-immuunmolecuul begint te gebruiken, verdunt deze de dode cellaag tot een normale dikte, waardoor bacteriën de kans krijgen om deze talgklieren binnen te dringen, waar ze zich beginnen te vermenigvuldigen. Als u echter het HOCl-immuunmolecuul blijft gebruiken, zullen de puistjes geleidelijk verdwijnen naarmate de anti-bacteriële eigenschappen van de GF Skin-serie de bacteriën uitroeien. Na verloop van tijd worden de levende buitenste huidlagen ook dikker, waardoor je een verbeterd uiterlijk krijgt.

Rosacea zal ook verminderen en uiteindelijk verdwijnen. Het anti-bacteriële effect van het immuunmolecuul in combinatie met het ontstekingsremmende effect zal niet alleen de infectie verminderen, maar ook de roodheid verminderen. Onthoud, dat als je lange tijd last hebt van rosacea, dit zichtbare bloedvaten in je huid zal hebben veroorzaakt en dat deze kleine aderen niet zullen verdwijnen door het gebruik van HOCl. Hiervoor raden wij een laserbehandeling aan (IPL of Argon laser). Aangezien elk geval anders is, is het verstandig om een specialist te raadplegen.

DNA-reparatie-eiwit verdwijnt en de hydratatie herstelt zich.

Afhankelijk van de conditie van je huid toen je met GF2 begon, zou je na een paar maanden gebruik een zichtbare verbetering in je rimpels en lijntjes moeten hebben (het kan ook maar een paar weken duren!). Natuurlijk verschilt de tijd, die nodig is om deze veranderingen te zien van persoon tot persoon, aangezien de hoeveelheid schade door omgevingsfactoren in elk geval anders is.

De mate, waarin je verbetering zult zien, hangt af van 3 factoren:

 • Teneerste: hoe gezond is je huid;
 • Je genetische make-up;
 • Hoe lang heb je de schade hebt opgelopen en hoe diep deze gaat.

Wanneer je met GF2 begint, merk je misschien, dat je huid droger en schilferiger is, gevoeliger is voor de vreemde break-out, zoals hierboven vermeld, of dat je huiduitslag krijgt. Deze tijdelijke bijwerkingen duren maar kort, omdat de huid zichzelf in evenwicht houdt. Uitslag kan een symptoom zijn van het gebruik van te veel producten op je huid of producten, die ingrediënten bevatten die door de wisselwerking met het HOCl-molecuul een reactie veroorzaken. Je kunt niet allergisch zijn voor HOCl, maar de reactie tussen HOCl en een van de ingrediënten, die worden gebruikt bij de formulering van cosmetica (met name geurstoffen, petroleumderivaten, conserveermiddelen en andere gevaarlijke ingrediënten), kan dit delicate molecuul veranderen en dit kan een tijdelijke irritatie van de huid teweeg brengen. Als algemeen principe raden we het gebruik van natuurlijke producten (zoals HOCl) aan zonder conserveringsmiddelen of geurstoffen en met zo min mogelijk ingrediënten. Lees ons volgende bericht, waarin wordt uitgelegd wat je moet vermijden in je schoonheidsproducten en waarom. Door deze ingrediënten te vermijden, wordt de kans op tijdelijke reacties geminimaliseerd.

Conclusie

Een onderzoek van de Stanford University onderzocht het effect van HOCl op de huid en ontdekte dat de huid snel kon worden verjongd zodat die lijkt op die van een baby. Dit is nog nooit ontdekt met een ander cosmetisch ingrediënt! Het is echt een spannende tijd voor je huid!

Er zijn veel door vakgenoten beoordeelde artikelen gepubliceerd in meerdere medische tijdschriften over de positieve effecten van het gebruik van het HOCl-immuunmolecuul. De medische wereld is verenigd in hun ondersteuning van het gebruik van het molecuul voor verschillende aandoeningen - van de behandeling van brandwonden en de preventie van tandplak in de tandheelkundige zorg tot de bestrijding van meerdere en vaak onbehandelbare infecties plus de vermindering van pijn en ontsteking.

Het veiligheidsprofiel van HOCl is zo goed (het heeft de hoogste veiligheidsclassificatie van de Amerikaanse FDA), dat aanbrengen op de menselijke huid geen bijwerkingen heeft. De zuiverheid van ons molecuul is perfect, waardoor het langdurig gebruik van onze GF Skin-serie volkomen veilig is. We stellen zelfs voor, dat ons GF2-huidverjongingsproduct langdurig wordt gebruikt, zodat het maximale effect kan worden verkregen.

Wat is je opgevallen in je eigen huid bij het gebruik van onze producten? We horen het graag van je via e-mail of social media.

error: Content is protected !!