KOOP OM TERUG TE GEVEN! Een deel van je aankoop gaat naar de ondersteuning van SUBZ Pads. Kansarme schoolmeisjes krijgen herbruikbaar sanitair, zodat ze hun recht op onderwijs niet hoeven op te geven.

Maskne: omgaan met acne veroorzaakt door gezichtsmaskers

Alsof we niet genoeg te verwerken hebben tijdens de COVID-19-pandemie, is er nu een nieuw woord toegevoegd aan het woordenboek: maskne. Dat betekent, dat je plotseling acne begint te krijgen door de wrijving en het zweten, dat wordt veroorzaakt door het de hele dag dragen van een gezichtsmasker. Of je nu weer aan het werk bent, naar school gaat of in de gezondheidszorg werkt en urenlang een masker draagt. Dat is niet goed voor je huid.

Omdat de maskers niet snel zullen verdwijnen, kijken we maar eens naar manieren om je huid te beschermen en deze vervelende break-outs te bestrijden.

Wat veroorzaakt maskeracne?

De aanwijzing zit in de naam - het wordt veroorzaakt door het langere tijd dragen van een masker. Het masker creëert met name een barrière over het hele gezicht om het virus buiten te houden, maar dit houdt ook bacteriën en vochtigheid binnen. De stof van het masker, dat over je huid wrijft, kan wrijving en irritatie veroorzaken. Terwijl zweet, vuil en de oliën in je make-up in je masker komen, is het in feite een broedplaats voor bacteriën, die break-outs veroorzaken.

Je zult meestal veelbetekenende witte bultjes zien waar het masker in nauw contact staat met je huid, zoals de neusrug, de wangen en langs de kin.

Hoe verzorg je je huid het beste

Om de huid gezond te houden raden wij bij Thoclor Labs altijd een goede huidverzorgingsroutine aan en een gezond dieet om de huid gezond te houden, maar hier zijn nog een paar tips om te proberen:

  1. Sla de make-up over: Gebruik die tijd om je huid de tijd te geven om te ademen, of highlight je ogen alleen met een beetje mascara.
  2. Doe rustig aan met huidverzorgingsproducten: minder is meer in deze periode - overlaad je huid niet met te veel crèmes en oliën. Net als make-up kan dit alleen maar bijdragen aan het blokkeren van je talgklieren en een broeiplaats worden voor bacteriën.
  3. Vervang en reinig je masker vaak: als je een herbruikbaar masker draagt, ontsmet of was het dan na elk gebruik.
  4. Reinig je huid twee keer per dag: je kunt de huid het beste reinigen, zodra je je masker afdoet, met een zachte, zeepvrije, vloeibare reiniger.
  5. Houd ontstekingen onder controle met Thoclor Labs GF2 Skin Rejuvenation: Na het reinigen en drogen van je huid (aan de lucht laten drogen of met een schone handdoek), spuit je Thoclor Labs GF2 Skin Rejuvenation op het hele gezicht en laat je het op natuurlijke wijze drogen en volledig door de huid absorberen. GF2 Skin Rejuvenation bevat hypochlorous acid, een natuurlijke stof met krachtige antibacteriële, antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen.
  6. Spray GF2 regelmatig gedurende de hele dag: het hypochlorous acid in het product heeft krachtige desinfecterende eigenschappen, waarvan is bewezen dat ze 80 - 100 keer effectiever zijn tegen virussen dan het bleekchloor dat je in hand desinfecterende middelen aantreft. Het is volkomen veilig om te gebruiken bij kinderen en volwassenen, dus je kunt het op je gezicht spuiten (zelfs in je ogen en mond) en binnen en buiten je masker om eventuele schadelijke ziektekiemen, die zich aan de stof hechten, te doden.

Recente studies in de VS over GF2 hebben aangetoond, dat het het menselijke coronavirus in minder dan twee minuten volledig vernietigt.

De huid van binnenuit genezen

Hypochlorous acid is het lichaamseigen immuun molecuul, dat normaal gesproken in de witte bloedcellen wordt gevormd om infecties te bestrijden en ontstekingen onder controle te houden. Thoclor Labs heeft een pure HOCl-immuunoplossing geperfectioneerd, zoals je die vindt in onze GF2 Skin Rejuvenation spray. Het biedt verbluffende resultaten bij gebruik op een voor acne gevoelige huid.

Het helpt zelfs om acne volledig ongedaan te maken door ziektekiemen, zoals de P.acnes-bacterie die acne veroorzaakt, te vernietigen. Het herstart de normale functie van de huid, normaliseert de talgafscheiding en vermindert de dikte van de dode cellaag op het huidoppervlak, die het blokkeren van de olieklieren veroorzaakt. Terwijl je huid wordt 'gereset', kalmeert de formulering ook alle ontstekingen, roodheid en pijn. Lees hier meer over hoe acne ontstaat.

Dus, of je nu plotseling ‘maskne’ begint te krijgen of altijd last hebt gehad van breakouts, wees gerust, we staan voor je klaar! Afgezien van het onder controle houden van ontstekingen, zal GF2 ook zorgen voor echte skin rejuvenation (het omkeren van het verouderingsproces).

error: Content is protected !!